عباس سعیدی کیا در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه بافت فرسوده ویژگیهای خاصی دارد که عدم استحکام، ریزدانه بودن و قدیمی بودن بنا، معابر تنگ و غیر استاندارد بخشی از آنها است، اظهار کرد: کرج حدود ۱۰۹۶ هکتار بافت فرسوده را در دل خود جای داده است.
وی توضیح داد: از سال گذشته پیش بینی سیاستهای تشویقی خاصی جهت بهسازی و نوسازی این واحدها در دستور کار شهرداری کرج قرار گرفته که اجرایی شدن مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری یکی از آنها است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به جامعه آماری مربوط به سال ۹۵، بیش ازسیصدهزار نفر در بافتهای فرسوده ساکن هستند که ۳۰ درصد جمعیت کلانشهر کرج را شامل میشود.
این مسئول گفت: شهرداری کرج با ایجاد بستههای تشویقی تلاش میکند ضمن بهسازی بافتهای فرسوده از گسترش فضاهای ناکارآمد شهری نیز بکاهد.
وی در ادامه با اشاره به اجرای آییننامه جامع تشویقی نوسازی و بهسازی و بازآفرینی در بافتهای فرسوده کرج گفت: این اقدام گام بلندی از سوی مجموعه مدیریت شهری کرج در زمینه حمایت از نوسازی بافتهای فرسوده است.
سعیدی کیا ادامه داد: در کنار تلاش برای تسریع در نوسازی بافتهای فرسوده، ساخت واحدهای مسکونی در موضوع بازآفرینی از اقداماتی است که برنامهریزی برای اجرای آن در حال انجام است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری کرج با اشاره به برخی موانع موجود در مسیر نوسازی و بهسازی بافتهای فرسوده ادامه داد: ساکنان محلات هدف عموما از دهکهای کم درآمد به شمار میآیند و توان ساخت و ساز ندارند که امیدواریم با اجرای این مصوبات و بهره مندی از بستههای تشویقی لحاظ شده، شاهد افزایش مشارکت آنها و تغییر وضعیت موجود باشیم.
سعیدی کیا یادآور شد: قطعا با حمایت دولت و استفاده از تجربیات کلانشهرها و تشویق مالکینِ ساکن در بافتهای فرسوده و فراهم کردن بستر لازم برای مشارکت سرمایهگذاران و سازندگان با شتاب بیشتری به سمت بازسازی این فضاها حرکت خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات