• یکشنبه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402032818379
  • خبرنگار : 71664

انتصاب اعضای شورای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

انتصاب اعضای شورای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

اعضای شورای دانشگاه علوم‌ توان‌بخشی و سلامت اجتماعی طی حکمی از سوی ریاست این مرکز آموزشی منصوب شدند.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدعلی حسینی، رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، اعضای شورای این مرکز آموزشی را منصوب کرد.

بر این اساس، دکتر سیدعلی حسینی، رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛ دکتر حمیدرضا خانکه، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌ توان‌بخشی و سلامت اجتماعی؛  دکتر بابک فرزین نیا، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم‌ توان‌بخشی و سلامت اجتماعی؛ دکتر محمدرضا خدایی اردکانی، سرپرست دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه علوم‌ توان‌بخشی و سلامت اجتماعی و دکتر محمد سعید خانجانی، رئیس پژوهشکده سلامت اجتماعی دانشگاه علوم‌ توان‌بخشی و سلامت اجتماعی به عنوان اعضای شورای این مرکز آموزشی منصوب شدند.

در حکم انتصاب اعضای شورای دانشگاه علوم‌ توان‌بخشی و سلامت اجتماعی آمده است:

«با عنایت به ماده ۱۱ بند ب آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و با عنایت به شایستگی و تعهد جنابعالی به مدت ۲ سال به عنوان «عضو شورای دانشگاه» منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

شرح وظایف شورای دانشگاه علوم‌ توان‌بخشی و سلامت اجتماعی :

۱. ارزیابی کلی عملکرد دانشگاه.

۲. بررسی و تصویب دوره ها و رشته های آموزشی جدید و بـرنامه های آن، پیشنهادی مـعاونت ها و شوراهای تخصصی دانشگاه به منظور ارائه به مراجع ذیصلاح برای تصویب.

۳. بررسی و تصویب ضوابط تدوین شده در راستـای همکاری دانشگاه با موسسات دولتی و غیر دولتی داخلی و خارجی با رعایت قوانین و مقررات موضوعه.

۴. بررسی و تایید برنامه های پذیرش دانشجو توسط دانشکده ها و آموزشکده ها، مبتنی بر بودجه و امکانات دانشگاه و در راستای اجرای تکالیف مندرج در برنامه های توسعه کشور، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و سیاست های هر یک از وزارتین به منظور ارسال به وزارت متبوع.

۵. بررسی و تصویب برنامه های پیشنهادی آموزشی و پژوهشی کوتاه مدت.

۶. بررسی گزارش تحلیلی ارائه شده تـوسط واحدهای ذیربط درخصوص مشکلات تربیتی، فرهنگی، آموزشی، دانشجویی، پژوهشی و فناوری، پشتیبانی و خدماتی به منظور ارائه راه کارهای سازنده و عملی جهت رفع کاستی ها.

۷. بررسی سالانه امکانات علمی (نیروی انسانی و تجهیزات) دانشگاه و تـعیین کمبـودها و طبقه بندی نیازهای علمی و اقدام برای تأمین آنها.

۸. ارجاع برخی از موضوعات دانشگاه برای بررسی و اظهار نظر به یکی از شوراهای تخصصی حسب مورد.

۹. تدوین و تصویب آئین نامه های داخلی شورا و کمیته های آن»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha