• یکشنبه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402032818228
  • خبرنگار : 71415

فرمانده سابق انگلیسی: وضعیت عملیاتی نیروی دریایی ما رقت‌انگیز است

فرمانده سابق انگلیسی: وضعیت عملیاتی نیروی دریایی ما رقت‌انگیز است

بعد از انتشار گزارشی مبنی بر اینکه یک‌چهارم از ناوچه‌های نیروی دریایی انگلیس در سال گذشته میلادی هرگز یک روز را هم در دریا ماموریت انجام ندادند، فرمانده اسبق نیروی دریایی انگلیس شدیدا از وضعیت ضعیف این ناوگان انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه دیلی میل، دریادار لرد وست، فرمانده اسبق نیروی دریایی انگلیس اظهار کرد، این کشور باید چنان نیروی دریایی‌ای داشته باشد که "کسی را که در دریا با آن برخورد کند، شگفت‌زده کند."

این دریادار بازنشسته انگلیسی با این حال زبان به انتقاد گشوده و گفت، تعداد کشتی‌های عملیاتی نیروی دریایی انگلیس "به طرزی رقت‌انگیز کم است."
او پرسید: آیا این تعداد کم در ضمن برنامه‌های فعلی روسیه و پکن کافی است؟

اخیرا وزارت دفاع انگلیس آمار و ارقامی را منتشر کرد که نشان می‌دادند، از مجموع ۱۲ ناوچه "تایپ ۲۳" نیروی دریایی انگلیس سه دستگاه شامل ناوچه‌های اچ.ام.اس آیرون دوک، اچ.ام.اس سن آلبانز و اچ.ام.اس ساترلند – در سال گذشته میلادی هیچ حضوری در دریا نداشتند.

یک ناو دیگر از این میان به نام ناو اچ.ام.اس آرژیل تنها ۲۱ روز را به دور از بندرگاه خود سپری کرد. از طرفی از بین شش دستگاه ناوشکن "تایپ ۴۵" نیروی دریایی انگلیس، یک دستگاه به نام ناوشکن "اچ.ام.اس دیرینگ" به علت آنکه در دست نوسازی بود در دریا ماموریت انجام نداد و ناوشکن اچ.ام.اس دراگون نیز تنها ۱۸ روز بندرگاه را ترک کرد.

فرمانده سابق نیروی دریایی انگلیس در گفتگو با نشریه میل آن ساندی اظهار کرد، اجرای کاهش هزینه‌ها در حوزه نظامی، مسائل مربوط به استخدام نیرو و فقدان برنامه‌ریزی باعث شد تعداد کشتی‌های خیلی کمی برای نیروی دریایی انگلیس به منظور محافظت از خطوط کشتیرانی در دریا و آب‌های سرزمینی باقی بماند.

او خاطر نشان کرد: "تعداد کشتی‌هایی که ما داریم به طرزی رقت‌انگیز پایین است. ما تعداد کشتی‌های کافی در آب‌های سرزمینی و منطقه اقتصادی انحصاری خود، یا برای تضمین امنیت خطوط دریایی همراه با متحدانمان در اختیار نداریم، در حالی که این موضوع برای این کشور ضروری است. خطر موجود این است که ما فراموش کرده‌ایم یک کشور دریایی و متکی به دریا هستیم."

او گفت: " بیش از ۹۰ درصد همه واردات و صادرات ما از طریق دریا انجام می‌شود. تعداد زیادی از کابل‌های ما در سطح اقیانوس اطلس بوده و به سمت اروپا می‌روند."

این دریادار بازنشسته انگلیسی اضافه کرد: نیروی دریایی سلطنتی انگلیس سال‌های خیلی زیادی بودجه ناکافی داشته و من نگرانم که در سند خط‌مشی نظامی جدید ما بودجه کافی برای حل این مسائل وجود نداشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha