• یکشنبه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۱۹
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1402032817810
  • خبرنگار : 30188

آیا نور چراغ خطی برای روشن کردن کل فضا کافی است؟

آیا نور چراغ خطی برای روشن کردن کل فضا کافی است؟

چراغ خطی از جمله ادوات روشنایی است که در دکوراسیون و معماری امروز در روشنایی هر فضایی اعم از فروشگاه، ویلا، اداره، گالری و غیره، کاربرد و محبوبیت بسیار زیادی دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از اکووات، دلیل محبوبیت چراغ خطی قابلیت سفارشی‌سازی نور خطی بر اساس شکل و اندازه دلخواه و استفاده در بخش‌های گوناگون فضا است اما یکی از نگرانی‌هایی که ممکن است برای بسیاری از افراد هنگام انتخاب چراغ خطی به وجود آید، مسئله کم نور بودن آن و امکان تأمین نشدن نور مناسب هنگام انتخاب چراغ خطی برای نورپردازی فضاست. در این مطلب به بررسی دقیق‌تر این چراغ پرداخته‌ایم تا ببینیم آیا نور همه چراغ‌های خطی کم است؟ چه می‌شود که یک چراغ خطی کم نور می‌شود؟ راه حل نورپردازی عمومی با چراغ خطی چیست؟

انواع چراغ خطی بر اساس نور ساطع شده

در وهله اول برای بررسی بهتر لاین نوری باید این نکته را ذکر کرد که چراغ‌های خطی بر اساس فرایند ساخت و نحوه عملکرد، حالت‌های مختلفی دارند. از قدیمی‌ترین و سنتی‌ترین و در عین حال کم هزینه‌ترین راه‌های ساخت چراغ خطی، استفاده از یک ریسه ال ای دی (STRIP LED) و قرار دادن آن داخل یک پروفیل بدنه آلومینیومی است. در بخش‌های پیشرفته‌تر، این ریسه تبدیل به بخش‌های جداگانه و متصل به هم شده که نام آن براکت ال ای دی است و تنها تفاوت آن با ریسه ال ای دی در بخش بخش بودن و ماژولار بودن چراغ است.

پیشرفته‌ترین و جدیدترین گونه چراغ خطی، چراغ خطی ماژولار جریان ثابت است که در آن ماژول‌ها با استاندارد جهانی زاگا تولید می‌شوند. حالا باید دید مدل‌های نام برده، چه تفاوت‌هایی با هم دارند.

تفاوت چراغ‌های خطی در چیست؟

اولین مسئله مهم که لازم است در همین ابتدا گفته شود این است که نباید هیچگاه از ریسه ال ای دی یا براکت ال ای دی شبیه به آن انتظار نوری را داشته‌ باشید که با آن روشنایی عمومی فضا را تأمین کنید چون هدف اصلی از طراحی و ساخت ریسه ال ای دی، تأمین نور دکوراتیو است. مورد بعد در خصوص جریان برق داخل درایور چراغ است. اگر از برق سررشته‌ای ندارید و یا علاقه‌ای به دقیق شدن روی مباحث مربوط به الکتریسیته ندارید، نگران نباشید. این مورد در ادامه به ساده‌ترین شکل ممکن توضیح داده شده‌ است.

مسئله اصلی که در افت نور تأثیر دارد، منبع تغذیه یا درایور (ترانس) چراغ است. چراغ‌های خطی بر اساس نوع درایور به دو دسته ولتاژ ثابت و جریان ثابت تقسیم می‌شوند. اگر بخواهیم به صورت خلاصه توضیح دهیم، در چراغ خطی ولتاژ ثابت، برای ثابت نگه داشتن ولتاژ از مقاومت‌های الکتریکی روی برد یا در کنار منبع نور استفاده شده است. حالا فرض کنید یک چراغ خطی 10 متری دارید که ده‌ها مقاومت الکتریکی در آن بر سر راه جریان قرار گرفته‌اند. این مورد باعث می‌شود تا نور ابتدا و انتهای چراغ در بسیاری از مواقع یکی نبوده و نور در مسیر دچار افت شود.

اما در چراغ‌های خطی جریان ثابت، دیگر نیازی به استفاده از مقاومت الکتریکی نبوده و به همین دلیل خبری از افت نور نیست. این یکی از مهم‌ترین دلایلی است که باعث شده چراغ‌های خطی ماژولار جریان ثابت (استاندارد زاگا) مشکل کمبود نور برای تأمین روشنایی عمومی فضا را نداشته‌ باشند. این موضوع می‌تواند ما را به نتیجه‌گیری زیر برساند؛

از کدام چراغ خطی می‌توان برای روشنایی عمومی فضا استفاده کرد؟

بالاخره پس از  بررسی همه نکات موقع نتیجه‌گیری است. برای روشنایی عمومی فضایی از جمله فضای نشیمن و یا اداری، به حداقل 400 لوکس نور نیاز است. چراغ‌های خطی جریان ثابت از جمله چراغ خطی ماژولار جریان ثابت اکووات این قابلیت را دارند که با شار نوری 3000 لومن و راندمان 95 لومن بر وات، بدون افت نور فضای مورد نظر شما را به خوبی روشن کنند اما یک نکته باقی می‌ماند. اگر این میزان از نور هم برای روشنایی فضا کم بود، چه؟

چراغ‌های خطی اکووات قابلیت افزایش تراکم و نور دو برابر را هم دارند

این عبارت یعنی ما در اکووات می‌توانیم با قرار دادن دو ردیف ماژول و چیپ در کنار هم، نور چراغ خطی را بدون ایجاد اضافه‌بار، دو برابر کنیم. همچنین هرکدام از ماژول‌ها این قابلیت را دارند تا محل قرارگیری تعداد چیپ‌های بیشتری باشند و این مسئله چراغ خطی شما را به پرنورترین چراغ خطی موجود در بازار تبدیل می‌کند. پس با این وجود دیگر هیچ نگرانی از بابت مشکل عدم تأمین نور باقی نمی‌ماند.

چراغ خطی اکووات را چگونه سفارش دهیم؟

برای سفارش چراغ خطی اکووات نیاز به زحمت زیادی نیست. تنها کافی است تا نقشه مورد نظر فضای خود را برای ما ارسال کرده و یا بدون نقشه و به صورت رایگان از مشاوره نورپردازی کارشناسان اکووات برای جانمایی و طراحی سفارشی چراغ بهره‌مند شوید. برای این کار از طریق شماره تماس 58642-021 با ما تماس گرفته و یا به صورت آنلاین از طریق واتساپ به ما پیام بدهید.

منبع: ecowat.com

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha