• شنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۱:۴۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402032717714
  • خبرنگار : 50177

مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری استان خبر داد:

شبکه‌سازی گسترده جوانی جمعیت در لرستان

شبکه‌سازی گسترده جوانی جمعیت در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری لرستان بر ایجاد و شبکه‌سازی گسترده در راستای انجام کارهای فرهنگی و اجتماعی برای جوان‌سازی جمعیت در استان تاکید کرد.

دکتر فریبا ولی‌پور عالم امروز ۲۷ خرداد ماه در جلسه هماهنگی بانوان فعال دستگاه‌های در حوزه جوانی جمعیت و خانواده لرستان که در محل دفتر اموربانوان استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: براساس آمار احصاء شده ۱۸ میلیون نفر دهه شصتی‌ در سن باروری و ازدواج قرار دارند و با توجه به اینکه این افراد تا سال ۱۴۱۰ وارد سن سالمندی می‌شوند برای فرزندآوری فقط پنج سال فرصت دارند.

وی اضافه کرد: با برنامه‌ریزی و حمایت از این افراد می‌توان در این پنج سال پنجره جمعیتی، برای جبران کمبود جمعیت بهره برد.

مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری لرستان گفت: خوشبختانه براساس تحلیل آمارهای غیر رسمی جمع آوری شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی و صدا و سیمای مرکز لرستان، وضعیت باروری در استان رو به افزایش و در راستای اقناع سازی مردم در بحث فرزندآوری رتبه چهارم را داریم.

ولی‌پور عالم در ادامه بر ایجاد شبکه‌سازی گسترده در راستای کارهای فرهنگی و اجتماعی در استان تاکید کرد و افزود: باید از ظرفیت همه اقشار جامعه برای جوانی جمعیت در استان استفاده شود و در این راستا ۷۲ ماده قانونی وجود دارد تا این مهم مورد حمایت قرار گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز با تلاش دانشگاه علوم پزشکی لرستان شاهد افتتاح مرکز نفس(نجات فرزندان سقط) بودیم، تصریح کرد: مرکز "نفس" با هدف کمک همه‌جانبه به خانواده‌هایی که به دلایل مختلف مبادرت به سقط جنین سالم می‌کنند، ایجاد شده تا این مادران باردار را مورد حمایت خود قرار دهند.

مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری لرستان بیان کرد: فرهنگ‌سازی و آموزش در خصوص مسائل روحی و روانی، فقهی، قانونی و جسمی با استفاده از ظرفیت روحانیون، فرهنگیان، اساتید دانشگاه، مبلغین، کنش‌گران و فعالین اجتماعی، سمن‌ها و دهیاری‌ها، مراکز بهداشتی و بهورزی در جامعه و روستاها و مناطق محروم به منظور جلوگیری از سقط جنین سالم توسط خانوداه‌ها ضروری است.

ولی پوری عالم گفت: نیاز است افرادی که به اصرار خانواده‌ها ناچار به انجام سقط می‌شوند، شناسایی و با آنان قبل از اقدام به سقط صحبت شود و مورد حمایت قرار گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha