به گزارش ایسنا، آغاز به کار این مرکز با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و عبدالرضا پازوکی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران کلید خورد. این مرکز با برخورداری از آزمایشگاههای تحریک مغز، ثبت سیگنالهای مغز، واقعیت مجازی، عصب شناختی، ارزیابی و توانبخشی شناختی و بیوفیدبک فعالیت خواهد کرد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در مراسم گشایش این مرکز، گفت: با ایجاد مرکز نوآوری مغز، باید فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و درمانی با رویکردهای بین رشتهای در فضای هماهنگ و منسجم صورت گیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه علوم اعصاب در اولویت فعالیتهای علمی و آموزشی این دانشگاه قرار دارد، برای همکاری در امر توسعه مرکز نوآوری مغز اعلام آمادگی کرد و گفت: ایجاد مرکز نوآوری مغز دستاوردهای مفید و موثری در سطح جامعه بهدنبال داشته باشد.
میرفاضلی، رییس مرکز نوآوری مغز نیز در این آیین با ارائه گزارشی از روند ایجاد و فعالیت این مرکز با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، برگزاری دورههای مهارتی کوتاه مدت حرفهای بین رشتهای، کارگاههای آموزشی، آموزش دستیاران، همکاریهای بینالمللی، همایشهای سالانه، همکاری در تکمیل پروژه بانک مغز، جذب و تربیت پژوهشگر، جذب منابع حمایت از پژوهش، ایجاد شبکه بین دانشگاهی درحوزه سلامت و توانبخشی را ازجمله اهداف و برنامهها عنوان کرد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، وی همچنین افزود: پژوهشهای کاربردی نوآورانه، طراحی نرمافزارهای واقعیت مجازی برای بازتوانی شناختی و همچنین توسعه پژوهشهای کاربردی در قالب پروتکلهای جدید تشخیص و درمان، از دیگر فعالیتهای مرکز نوآوری مغز است.
انتهای پیام
نظرات