حسین میرزایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مساله حریق در مناطق طبیعی و جنگلی موضوعی طبیعی است و براساس آماری که فائو اعلام کرده سالانه بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ میلیون هکتار از منابع طبیعی، جنگلی و مرتعی دنیا دچار حریق میشوند.
وی بر مدیریت و اطفای حریق در مناطق جنگلی و مرتعی لرستان تاکید کرد و افزود: در بحث مدیریت حریق باید در لحظه طلایی اطفاء صورت گیرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: بر این اساس تمرکز خود را روی مسئله پیشگیری گذاشتیم و با سمنها، دهیاریها و جوامع محلی ارتباط برقرار کردیم و ۲۲۰۰ نفر روز آموزش لازم داده شده است.
میرزایی با بیان اینکه در نقاط حساس و مستعد بیش از ۹۵ درصد حریقها عامل انسانی است، تصریح کرد: بنابراین متمرکز بر آموزش و ترویج و سازماندهی گروههای مردمی شدیم.
وی اضافه کرد: همچنین ۵۵۰ نفر اعلام آمادگی کردند که در اطفای حریق کم مشارکت خواهند داشت و در تیمهای سازمانیافته حضور مییابند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان تصریح کرد: همچنین این افراد تحت پوشش بیمه" بینام" قرار گرفتهاند و چنانچه دچار حادثه شوند تحت حمایت و پوشش این بیمه قرار خواهند گرفت.
میرزایی اضافه کرد: همچنین در مناطق حساس و بحرانی جنگلی و مرتعی استان ۲۵۰۰ کیلومتر آتشبر حداث شده است.
وی یادآور شد: با توجه به بارشهای بهاری و آغاز فصل گرما شاهد وجود پوشش گیاهی انبوه در لرستان هستیم که ضرورت دارد برای جلوگیری از حریق احتمالی مردم با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان همکاری لازم را داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات