• چهارشنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402032415724
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل بهزیستی لرستان:

عامل اصلی آسیب‌های اجتماعی بحث فرهنگ و سوادآموزی است

عامل اصلی آسیب‌های اجتماعی بحث فرهنگ و سوادآموزی است

ایسنا/لرستان مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: عامل اصلی آسیب‌های اجتماعی بحث فرهنگ و سوادآموزی است.

همایون عمودی‌زاده امروز ۲۴ خردادماه در حاشیه انعقاد تفاهم‌نامه بین بهزیستی و اداره کل آموزش و پرورش استان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای اجرای فرمان حضرت امام خمینی (ره)، منویات مقام معظم رهبری و شورای عالی انقلاب، مبنی بر لزوم حمایت و مشارکت سازمان‌ها در اجرای برنامه‌های سوادآموزی تفاهم‌نامه‌ای بین اداره کل آموزش پرورش و اداره کل بهزیستی منعقد شد.

وی تصریح کرد: این مهم به‌منظور استفاده از ظرفیت‌های موجود دو اداره کل در شناسایی جذب، آموزش بی‌سوادان و کم‌سوادان گروه سنی ۱۰ تا ۶۰ سال و توانمندسازی افراد تحت پوشش بهزیستی لرستان و اعضاء خانواده آن‌ها با هدف سرانجام بخشی به بی‌سوادی مددجویان آموزش‌پذیر بی‌سواد تحت پوشش بهزیستی و خانواده‌های آن‌ها، ایجاد تثبیت و توسعه مهارت‌های سواد در مخاطبان، توانمندسازی بی‌سوادان و کم‌سوادان افراد تحت پوشش بهزیستی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و معلولیت‌ها و جامعه‌محور کردن سوادآموزی و توسعه آموزش‌های تابعی با تهیه تولید و آموزش محتوای خاص منعقد شد.

مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه کشور ما با حدود هفت و نیم میلیون بی‌سواد روبه‌رو است، افزود: یکی از اساسی‌ترین مشکلات جامعه ما آسیب‌های اجتماعی بوده و طبق آمارها و رصدهایی که صورت گرفته است بیشتر از قشر ضعیف، کم برخوردار، بی‌سواد و کم‌سواد هستند.

عمودی‌زاده خاطرنشان کرد: عامل اصلی آسیب‌های اجتماعی همان بحث فرهنگ و سوادآموزی است و ما در بهزیستی زمانی می‌توانیم بر روی مسئله آموزش و آگاهی بخشی مانور بدهیم و به نتیجه مطلوب و دلخواه برسیم که خانواده‌ها از حداقل سواد کافی برخوردار باشند.

وی اضافه کرد: در راستای اجرای این تفاهم‌نامه می‌توانیم از ظرفیت سی بی آر شهری و روستایی نیز استفاده کنیم.

مدیرکل بهزیستی لرستان بیان کرد: رئوس همکاری‌های مشترک در این تفاهم‌نامه شامل تکمیل و تبادل بانک اطلاعاتی بی‌سوادان و کم‌سوادان دو اداره کل، همکاری مشترک در قالب دستورالعمل‌های اجرایی بین سازمانی و ابلاغ آن به شهرستان‌ها، سرانجام بخشی به بی‌سوادی افراد واجد شرایط تحت پوشش سازمان بهزیستی در گروه سنی ۱۰ تا ۶۰ سال تا پایان سال ۱۴۰۴ در قالب تهیه سند راهبردی باسوادی مددجویان است.

عمودی‌زاده تهیه و تولید محتواهای کاربردی برای استفاده در برنامه‌های سوادآموزی مخاطبان بهزیستی با رویکرد جامعه‌محور و آموزش تابعی و همچنین انتقال پیام‌های آموزشی پیشگیرانه ارتقای و مداخل‌های سازمان بهزیستی به بی‌سوادان و کم‌سوادان تحت پوشش با بهره‌گیری از ظرفیت‌های نهضت سوادآموزی و اجرای برنامه‌های تشویقی و ترغیبی برای بی‌سوادان و کم‌سوادان جامعه تحت پوشش بهزیستی برای حضور در برنامه‌های سوادآموزی را از دیگر رئوس این تفاهم‌نامه برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha