پویا طالب نیا در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه طی سالهای گذشته فعالیت های باستانشناسی خوبی در اورامانات انجام گرفته، اظهار کرد: این فعالیت ها منجر به این شده که تاکنون ۵۰۰ محوطه باستانی در منطقه اورامانات کشف و شناسایی شود.
وی یکی از دستاوردهای این فعالیت های باستان شناسی را کشف مواد فرهنگی همچون قطعات سفالی در این منطقه عنوان کرد و گفت: باتوجه به شرایط اقلیمی و طبیعی موجود در اورامانات، صنعت سفالگری در این منطقه خاص بوده است.
مدیر پایگاه جهانی اورامانات ادامه داد: براین اساس تلاش کردیم تا قطعات سفالی که تاکنون در این منطقه شناسایی شده را در قالب یک بانک سفال برای بازدید عموم مردم به نمایش بگذاریم و پژوهشگران این حوزه هم از آن استفاده کنند.
وی تصریح کرد: در این راستا، هماهنگی هایی را در دو استان کردستان و کرمانشاه انجام دادیم که تاکنون بانک سفال کردستان با حدود دو تا سه هزار قطعه سفال راه اندازی شده است.
طالب نیا خاطرنشان کرد: در ادامه تشکیل بانک سفال پایگاه میراث جهانی هورامان که اولین بانک سفال غرب کشور به شمار می رود، درصدد تشکیل بانک سفال پایگاه اورامانات کرمانشاه احتمالا در شهر پاوه هستیم.
وی تعداد قطعات سفالی شناسایی شده در اورامانات کرمانشاه را هم بالا برشمرد و افزود: قطعات سفالی بدست آمده از بررسی های متعدد این منطقه که در مخزن اداره کل میراث فرهنگی قرار دارند تعداد چشمگیری هستند که در بانک سفال اورامانات استان آنها را قرار خواهیم داد.
انتهای پیام
نظرات