• سه‌شنبه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402032314895
  • خبرنگار : 30057

عرضه دستگاه همگن‌ساز برای حوزه گیاهان دارویی با حمایت کمیته امداد

عرضه دستگاه همگن‌ساز برای حوزه گیاهان دارویی با حمایت کمیته امداد

هموژن کردن مواد با استفاده از دستگاه همگن‌ساز از دستاوردهای دانش‌بنیان فناوران کشور است که در نمایشگاه آبادیران با انعقاد توافق‌نامه‌ای در اختیار شرکت بهره‌بردار قرار گرفت.

سیدصادق محمودی هاشمی، نماینده این شرکت بخش خصوصی در گفت‌وگو با ایسنا، این شرکت بهره‌بردار را یک شرکت خلاق در حوزه گیاهان دارویی توصیف کرد و گفت: تعدادی از دهک‌های مورد نظر کمیته امداد امام خمینی (ره) ذیل این شرکت فعالیت دارند.

وی با اشاره به انعقاد توافق‌نامه با کمیته امداد امام خمینی(ره)، اظهار کرد: این توافق‌نامه که امروز در نمایشگاه آبادیران میان این شرکت و کمیته امداد امام خمینی(ره) منعقد شد، در راستای توسعه فعالیت این شرکت در حوزه گیاهان دارویی است.

به گفته وی بر اساس این توافق‌نامه دستگاه هموژنایزر با تسهیلات ویژه‌ای در اختیار ما قرار می‌گیرد.

محمودی هاشمی، در خصوص کاربردهای این دستگاه در این شرکت، توضیح داد: با توجه به زمینه فعالیت ما که در حوزه تولید و فرآوری قارچ‌ها و گیاهان دارویی است، دستگاه هموژنایزر می‌تواند بسیار سودمندانه‌تر از سایر روش‌ها و با بازدهی بالاتر در زمینه عصاره‌گیری و استخراج مواد مؤثره از قارچ‌ها و مواد دارویی ما را یاری کند.

محمودی هاشمی گفت: این دستگاه در یکی از  شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی و ساخته شده است و ما بهره‌بردار آن هستیم.

وی اظهار کرد: این دستگاه کاربردهای وسیعی در حوزه‌های مختلف دارد و با توجه به زمینه فعالیت ما، قرار است از دستگاه هموژنایزر در زمینه عصاره‌گیری بهره‌برداری کنیم.

به گزارش ایسنا، هموژنایزر( Homogenizer) یکی از تجهیزات آزمایشگاهی است که برای همگن‌سازی (Homogenization) و خرد کردن بازه گسترده‌ای از مواد مایع و جامد به کار می‌رود. 

دستگاه هموژنایزر به صورت فیزیکی ماده مورد نظر را به اندازه‌های کوچک و یکنواخت تبدیل می‌کند. هموژن کردن مواد با استفاده از دستگاه همگن‌ساز نسبت به روش‌های قدیمی‌تر باعث تولید نمونه‌های با کیفیت‌تر با امکان آلودگی زیست محیطی کمتر، احتمال نشر بیماری پایین‌تر، سر و صدای کمتر و سرعت بالاتر می‌شود.

هموژنایزر در بسیاری زمینه‌های تحقیقاتی و علمی مانند پزشکی قانونی، میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، دامپزشکی، شیمی، زمین شناسی، فلزشناسی، زیست بوم شناسی، کنترل غذا و نوشیدنی، داروسازی و تغذیه کاربرد دارد. از هموژنایزر برای همگن‌سازی و خرد کردن موادی مانند خاک، گیاهان، مواد غذایی، اجزای بدن موجودات مانند استخوان و دندان و مو، خون و قارچ، باکتری و… استفاده می‌شود. 

یکی از قدیمی‌ترین کاربردهای آن هموژنیزه کردن شیر و یکنواخت کردن پراکندگی چربی در بخش مایع آن است.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت‌زدا (آبادیران) توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و با مشارکت "بنیاد مستضعان"، "کمیته امداد امام خمینی" و "ستاد اجرایی فرمان امام (ره)" با هدف کمک به توسعه مناطق محروم از امروز، ۲۳ خرداد ماه در محل مصلای امام خمینی (ره) آغاز به کار کرده و تا ۲۵ خردادماه ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha