غلامحسین حسینینیا در گفت و گو با ایسنا، در تشریح جزئیات طرح "نجم" اظهار کرد: طرح نظارت جامع مهارت (نجم) در راستای افزایش بهرهوری و اثربخشی فعالیتهای آموزشی در سازمان آموزش فنی و حرفهای به اجرا درآمده و در این طرح وضعیت کارگاههای آموزشی و سنجش مهارت عملی مهارت و صلاحیت حرفهای، تجهیزات مازاد کارگاهها و ابزارها مورد ارزیابی قرار میگیرد و طبق نتایج شناسایی شده، مولدسازی مراکز آموزشی آغاز میشود.
وی درخصوص اهداف اجرای طرح "نجم" گفت: یکی از اهداف عمده این طرح استقرار نظام مولدساز، بهبود عملکرد مرکز آموزشی و افزایش اثربخشی و بهرهوری فعالیتهای آموزشی مراکز است. با فعال کردن ارکان اجرایی مراکز و کیفیت بخشی به آموزشهای مهارتی سازمان، بستر شناسایی ظرفیتها و قابلیتها، شناسایی چالشها و مشکلات مراکز و شناسایی تجهیزات و فضاهای مازاد مراکز آموزشی فراهم میشود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: در راستای راه اندازی سامانه نظارت جامع مهارت لازم است تیمهای ارزیاب از کمیت و کیفیت مراکز آموزش فنی و حرفهای اطلاع حاصل کنند و بر اساس نتایج به دست آمده در جهت شناسایی نقاط قوت و ضعف و حل و فصل مشکلات گام بردارند.
حسینی نیا در عین حال از تصویب طرح اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفهای در کمیسیون آموزش مجلس خبر داد و گفت: این طرح با هدف چابک سازی مهارت آموزی در کشور به تصویب رسید و به موجب آن ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفهای هیات امنایی در کنار مراکز ثابت دولتی و آموزشگاههای آزاد، اصلاح ساختارها از سطح ستاد تا شهرستانها، رتبهبندی و طراحی مسیر شغلی مربیان و راه اندازی شورای مهارت در تمام استانها طبق قانون مشخص و به شکل رسمی محقق میشود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای به تصویب قانون تشکیل این سازمان در سال ۱۳۵۹ اشاره کرد و گفت: طی سالهای گذشته سازمان آموزش فنی و حرفهای بدون ایجاد تغییر در ساختار و قوانین خود اداره شده در حالی که امروز می طلبد تحولی اساسی را بر اساس نیازهای روز در این سازمان شاهد باشیم.
انتهای پیام
نظرات