عباس افکاری در گفتوگو با ایسنا، ابراز کرد: خشکی چشم علل متفاوتی دارد و در سنین مختلف فرق میکند؛ افراد مسن به دلایل مختلف از جمله تحلیل رفتن غدههای اشکی و اختلال در غدههای چربی چشم دچار این مشکل میشوند.
وی با اشاه به اینکه محیط نیز بر خشکی چشم تأثیر دارد، گفت: کارهای خاصی که انجام میدهیم از جمله افرادی که کار زیاد و مداوم با مانیتور و سیستم انجام میدهند چشمهای این افراد در معرض خشکی قرار دارد.
افکاری یادآور شد: افرادی که جراحیهای چشم انجام دادهاند جراحی لازک، لیزیک و جراحی آب مروارید بعد از این پروسهها معمولاً میزان خشکی چشم افزایش مییابد.
این متخصص با تأکید بر اینکه اگر خشکی چشم به دلیل عوامل محیطی رخ داده باشد خشکی چشم قابل برگشت است، گفت: با اصلاح روش زندگی و یک سری داروها خشکی از بین برود.
وی افزود: اگر اشکال خشکی چشم از افزایش سن باشد مثل تحلیل رفتن قوای اشکی و یا اشکال در غده های چربی در این حالت متأسفانه خشکی طولانی مدت و مزمن است که شاید تا آخر عمر فرد تحت درمان دارویی قرار بگیرند درمان جراحی برای خشکی چشم وجود ندارد و همان درمانهای دارویی هستند که جایگزینهای اشک طبیعی چشم انسان هستند، تجویز میشود.
انتهای پیام
نظرات