فریدون فعالی امروز ۲۲ خرداد ماه در جلسه شورای راهبردی صنایع دستی استان کرمان با حضور فرمانداران شهرهای ملی صنایعدستی اظهار کرد: باید در این مکانها رویدادهای صنایعدستی برگزار شده و دبیرخانهها کانونی برای رفتوآمد هنرمندان و حلقه اتصالی بین صنایعدستی با جوامع علمی، دانشگاهها و همچنین علاقمندان به صنایعدستی و گردشگران شوند.
وی افزود: کرمان استان پهناوری بوده و در حوزه صنایعدستی دارای ظرفیتهای فراوانی است که ثبت جهانی شهر سیرجان و ثبت ملی پنج شهر شهربابک، قلعهگنج، راور، راین و کرمان و همچنین روستای بیدکردوئیه میتواند دلیلی بر این ادعا باشد.
فعالی با اشاره به اینکه هدف از ثبت ملی شهرها و روستاهای صنایعدستی حفظ آنها، کمک به اشتغال و حمایت از هنرمندان است، ادامه داد: فرمانداران و شهرداران به عنوان دبیران شهرهای ملی صنایعدستی انتخاب شدهاند و انتظار میرود که موضوع شهرها و روستاهای ملی صنایعدستی در این استان نیز ویژه دیده شود و مورد حمایت مسئولان ارشد استانی قرار گیرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان بیان کرد: با توجه به اینکه صنایعدستی نقش بسیار مهمی در ایجاد اشتغال و درآمدزایی دارد بنابراین باید جایگاه صنایعدستی ارتقاء یابد و نقش آن برای مردم و مسئولان بیش از پیش نمایان شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه فعالیتهای خوبی در شهر جهانی سیرجان در حال رخ دادن است که راهاندازی موزه گلیم و اجرای نمایشگاههای مختلف از جمله این موارد است.
فعالی گفت: طی ۱۰ روز آینده چگونگی راهاندازی دبیرخانهها مورد ارزیابی قرار میگیرد که امیدواریم مسئولان بومی هر منطقه در این زمینه تلاش خود را به کار گیرند.
انتهای پیام
نظرات