مجری برگزاری این جشنواره نوآور دوشنبه ۲۲ خرداد در آئین رونمایی از پوستر «جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر» که با حضور جمعی از فعالان این حوزه برگزار شده بود، گفت: استان بوشهر دایهدار گبه در ایران است اما متاسفانه سهم گستردهای در بازارهای داخلی و خارجی ندارد.
علی برزگر افزود: جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر با هدف تکمیل زنجیره ارزش فرش، مشارکتپذیری سرمایهگذاران در جهت توسعه و ثبت آثار جدید و معرفی ایدههای نو برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه در جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر ما به سراغ بافندگان خواهیم رفت، تصریح کرد: پنج نقطه در استان بوشهر(روستای شول در گناوه، شهر بوشهر، روستای دهرود در دشتستان، شهر خورموج در شهرستان دشتی و شهر جم به نمایندگی از شهرستانهای جنوبی استان) شناسایی شدهاند تا در این نقاط به مدت سه ماه کارگاه آموزشی برگزار و بافندگان به مرحله ایده و نوآوری برسند.
مجری برگزاری جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر عنوان کرد: بافندگان در این کارگاهها با مبانی ایدهپردازی آشنا میشوند و در مهرماه ایدههای برتر شناسایی و در نمایشگاه فرش دستبافت معرفی خواهند شد.
برزگر با بیان اینکه ایدههای برتر حمایت میشوند، گفت: فراهم کردن فضا و کمک مالی جهت پیادهسازی ایدهها دستاورد نهایی جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر برای بافندگان خواهد بود.
فرش دستبافت هند و پاکستان از ایران پیشی گرفته است
رئیس گروه اشتغال استانداری بوشهر نیز در این آئین گفت: فرش دستبافت ایرانی عرصه رقابت را به کشورهایی نظیر هند و پاکستان واگذار کرده است و این کشورها گوی رقابت را از ایران ربودهاند.
ارسلان میگلی افزود: بالا رفتن نرخ ارز و افزایش تورم سبب رشد دستمزدها و قیمت مواد اولیه شده، همین موضوع سبب افزایش قیمت تمام شده فرش ایرانی شده است.
وی با اشاره به مفید بودن جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر تصریح کرد: پیامد این جشنواره باید معرفی هرچه بیشتر و بهتر فرش این استان باشد.
به گزارش ایسنا، در پایان این آئین و پس از شنیدن پیشنهادات بافندگان و فعالان این حوزه از پوستر «جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر» رونمایی شد.
انتهای پیام
نظرات