مریم جعفری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در این گردهمایی که به همت مرکز علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی کرج برگزار شد حدود ۲۵ نفر از اساتید برجسته نقاشی استان حضور داشتند.
جعفری ابراز کرد: واقعیت این است، پس از همه گیری کرونا شاهد کمرنگ شدن جمعهای هنری استان و کم فروغ شدن چراغ ارتباط بین هنرمندان بودیم.
وی تاکید کرد: هر چند طی این مدت هنرمندان رشتههای مختلف از جمله نقاشی با برگزاری کلاسهای آنلاین سعی کردند که روند آموزش و پرورش استعدادهای جدید را ادامه دهند ولی فضاهای هنری از جمله گالریها رنگ و بوی سابق را نداشتند.
جعفری ادامه داد: بدون شک با برگزاری چنین رویدادهایی شاهد بازگشت شور و هیجان بین هنرمندان خواهیم بود و زمینه آشتی مجدد مردم با هنر فراهم میشود.
این هنرمند نقاش توضیح داد: البته نباید فراموش کنیم فضای شهری کرج نیاز به روغن کاری و اصلاح دارد و هر چقدر تعداد چنین رویدادهایی بیشتر شود میتوانیم امیدوار باشیم که حال شهر و شهروندان خوب شود.
جعفری اظهار کرد: در این رویداد تعدادی از اساتید جهاد دانشگاهی و پیشکسوتان هنر نقاشی دور هم جمع شدند و استاد امدادیان هم که از هنرمندان به نام و پیشکسوت نقاشی است، پذیرفتند که به عنوان مدل زنده در این گردهمایی صمیمی حضور داشته باشند.
جعفری افزود: با این اتفاق که با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان رشته نقاشی با اصول علمی و فنی این رشته برگزار شد، این دیدگاه تقویت میشود که با کسب تجربه و مهارت میتوان حتی در دو ساعت که از نظر عموم مردم مدت زمان کوتاهی است اثری ویژه خلق کرد.
وی گفت: این مسیر چراغ راهی برای دانشجویان است تا استعدادها و توانمندی خود را باور کنند و مطمئن باشند با تلاش و تمرین میتوانند روزی به جایگاه استادی برسند.
انتهای پیام
نظرات