رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی رزن در این جشنواره اظهار کرد: طی سال جاری علاوه بر جشنواره گلاب گیری، جشنواره رازیانه در روستای سلطان آباد رزن و جشنواره زعفران در روستای شاهنجرین درگزین نیز در فصل برداشت این محصولات برگزار خواهد شد.
شهروز کهیایی، معرفی میراث تاریخی، فرهنگی، طبیعی و نشاطآفرینی را از اهداف این جشنوارهها دانست و تصریح کرد: برگزاری چنین جشنواره ها و رویدادهایی از نقش مؤثری در معرفی ظرفیت گردشگری هر روستا و جذب گردشگر و نیز بحث اشتغال و اقتصاد سطح روستاهای شهرستان برخودار خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: صنعت گردشگری از حوزههای بسیار اثرگذار و مهم در اشتغالزایی و درآمدزایی پس از نفت و صنعت خودروسازی در دنیا بوده که میتواند با حداقل سرمایه گذاری اشتغال دائم و پایدار ایجاد کند.
کهیایی یادآور شد: گردشگری کشاورزی شاخهای جدید بوده که علاقمندان این رشته میتوانند در کنار کشاورزی، درآمد جدیدی برای خود ایجاد کنند.
مدیر جهادکشاورزی رزن هم از پیش بینی برداشت ۶۰ تن محصول گلمحمدی از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: در سال جاری ۴۵ هکتار از مزارع این شهرستان به مزارع گلمحمدی اختصاص دارد که از این میزان سطح ۲۰ هکتار بارور و ۲۵ هکتار نابارور است.
رضا مهدویرجا با بیان اینکه برداشت میزان محصول گلمحمدی در هر هکتار بستگی به رقم گل و شرایط آب و هوایی دارد، افزود: حداقل سه تن در هکتار از باغات گلمحمدی میتوان محصول برداشت کرد ضمن اینکه اگر در تغذیه و بحث نگهداری باغ گل محمدی دقت و مهندسی لازم انجام شود در هر هکتار میزان بیشتری هم میتوان برداشت محصول داشت.
وی تصریح کرد: گلمحمدی یکی از محصولات کم آببر بوده که دارای توجیه اقتصادی بالایی برای بهرهبرداران این حوزه محسوب میشود.
به گزارش ایسنا، مسابقه چیدن گلمحمدی، گلابگیری سنتی، نمایشگاه صنایعدستی، عرضه غذاهای محلی، بازیهای بومی و محلی و مراسم آیینی و سنتی از جمله برنامه های برگزار شده در این جشنواره بود.
انتهای پیام
نظرات