• پنجشنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402031811547
  • منبع : نمایندگی گیلان

رئیس علوم پزشکی گیلان عنوان کرد

احتمال کمبود پزشک متخصص و عمومی با روند فعلی رشد جمعیت در گیلان

احتمال کمبود پزشک متخصص و عمومی با روند فعلی رشد جمعیت در گیلان

ایسنا/گیلان رئیس علوم پزشکی گیلان، جمعیت را مقوله مهم و قابل توجه برای همگان دانست و گفت: اگر روند رشد جمعیت در استان گیلان و حتی شهرستان تالش به همین روال ادامه داشته باشد، نه تنها در بسیاری از بخش‌ها از جمله پزشک متخصص بلکه در داشتن پزشک عمومی نیز با چالش جدی مواجه خواهیم شد.

دکتر محمدتقی آشوبی امروز در نشست شورای سلامت شهرستان تالش، جمعیت و ورود استان گیلان به چاله جمعیتی را چالش بزرگ استان برشمرد و اظهار کرد: املش، سالمندترین شهرستان کشور بوده و میزان زادآوری در کل استان بسیار پایین است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: شهرستان تالش گرچه در حوزه جمعیت وضعیت مطلوب‌تری نسبت به سایر شهرستان‌های استان دارد اما در معرض تهدید است.

وی با اشاره به تهدیدات جمعیتی در گیلان، ادامه داد: اگر روند رشد جمعیت در استان گیلان و حتی شهرستان تالش به همین روال ادامه داشته باشد، نه تنها در بسیاری از بخش‌ها از جمله پزشک متخصص بلکه در داشتن پزشک عمومی نیز با چالش جدی مواجه خواهیم شد.

آشوبی مقابله با تعارض منافع را مرز مشخص خادمان سلامت در دوره کنونی برشمرد و عنوان کرد: تحت هیچ شرایطی با کسانی که منافع خود را به منافع دو و نیم میلیون نفر جمعیت ترجیح می‌دهند، کنار نخواهیم آمد و این رویکرد را از خودمان شروع کرده و فقط در بخش دولتی مشغول به کار هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به احداث بیمارستان جدید در تالش و تلاش‌های صورت گرفته در جهت اخذ مجوز احداث بخش قلب در تالش، خاطرنشان کرد: این بیمارستان جزو پروژه‌های در دست احداث توسط راه و شهرسازی است و امیدوارم هرچه سریع‌تر احداث و مورد بهره برداری مردم شهرستان قرار بگیرد.

وی با رد شائبه انتقال MRI از بیمارستان شهید نورانی تالش به بیمارستان شهید حسین پور لنگرود، تصریح کرد:  MRIتالش به اسم تالش ثبت و تاکنون ۶.۵ میلیارد تومان برای خرید آن هزینه صرف شده و در آستانه راه‌اندازی و بهره‌برداری قرار دارد.

آشوبی بر ضرورت توزیع عادلانه نیروی انسانی متخصص در نظام سلامت تاکید کرد و گفت: امروزه نیروهای تخصصی و فوق تخصصی که در مهرماه هرسال توزیع می‌شوند به جای مرکز استان در شهرستان‌ها از جمله قطب های شرق و غرب و شمال توزیع شده و شروع به کار می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به گسترش انواع سرطان‌ها در استان از جمله شهرستان تالش، اضافه کرد: سیر گسترش سرطان می‌طلبد تا مقوله بهداشت و غربالگری‌ها در استان جدی گرفته شود.

وی از تدوین برنامه مدون در نظام سلامت استان خبر داد و افزود: اجرای این برنامه‌ها با مشارکت همگانی محقق می‌شود و لازم است در راستای برقراری عدالت و ارتقای نظام سلامت به دور از حواشی تلاش کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزایش رضایتمندی را رکن مهم در دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانست و یادآور شد: توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان در شهرستان تالش سطح انتظارات را برای خدمت مطلوب‌تر افزایش داده و بر ما واجب است تا با تلاش جدی‌تری به مردم خدمت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha