حسن مهاجر چهارشنبه ۱۷خرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن ۶هزار نفری برگزار شد، با اشاره به اینکه آذربایجان غربی جزو استان های پیشگام در ورزش پیکل بال است، تصریح کرد: در پرورش مربیان و داوران تلاش می کنیم تا به جایگاه برتری در دنیا برسیم بنابراین در اولین دوره کلاس مربیگری و داوری پیکلبال بیش از ۳۰ داور و مربی شرکت کرده اند.
مهاجر با تاکید به اینکه پیکل بال یک ورزش خانوادگی است، خاطر نشان کرد: نهاد خانواده در ایران اهمیت دارد و این ورزش برای خانواده ها یک ورزش مناسب و پرتحرکی است.
رئیس انجمن پیکل بال کشور بااشاره به آینده دار بودن این ورزشی، یاد آور شد: با گذشت ۶ماه از عمر ورود پیکل بال به کشور تاکنون ۱۲ استان انجمن این رشته را ثبت کرده و چند استان نیز مراحل پایانی ثبت انجمن را طی می کنند.
وی اظهار کرد: طبق برنامه کوتاه مدت که داریم تلاش می کنیم این رشته را در کل کشور توسعه دهیم و حداقل ۵ استان قوی را در طول سال به مسابقات جهانی اعزام کنیم.
در ادامه حاجیلو، دبیر انجمن پیکبال کشور نیز افزود: رشته پیکل بال یک رشته راکتی جدید بوده و با سرعت در حال توسعه و به روز رسانی در بخش تجهیزات و زیرساخت و قوانین است.
وی بااشاره به اینکه پیکل بال کم آسیب ترین رشته ورزشی جهان و تلفیقی از تنیس ، بدمینتون، پینگ پنگ است، خاطر نشان کرد: باتوجه به وجود اولین مجموعه تخصصی پیکل بال کشور در ارومیه، این شهر شرایط برگزاری دوره ها و مسابقات این رشته را دارد.
همچنین بابایی، رئیس انجمن های ورزشی آذربایجان غربی نیز اظهار کرد: در حال حاضر به غیر از ارومیه برای افتتاح مجموعه تخصصی پیکل بال در شهرستانهای بوکان، خوی و ماکو رایزنی شده است.
وی ادامه داد: برای تامین تجهیزات برای مجموعه تخصصی پیکل بال ارومیه ۳۰۰میلیون تومان اعتبار نیاز است.
بابایی یاد آور شد: در هفته های آتی تفاهم نامه ای با ورزش دانش آموزی امضاء می شود که پیکل بال وارد مدارس شود.
انتهای پیام
نظرات