عزیز نوری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آمادگی فنی و حرفهای استان برای برگزاری دورههای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان با رویکرد مهارت آموزی، گفت: اگرچه همواره پذیرای دانشآموزان برای ارائه آموزشهای مهارتی در مجموعه فنیوحرفهای استان هستیم، اما در فصل تابستان با توجه به اینکه دانشآموزان اوقات فراغت بیشتری دارند، برنامههای ویژهای را تدارک دیدهایم.
وی با بیان اینکه برنامههای مرتبط با غنیسازی اوقات فراغت باید با هدف ارتقاء دانش مهارتی و اجتماعی دانشآموزان تدوین شود، عنوان کرد: اگر برنامههای غنیسازی اوقات فراغت دانش آموزان هدفدار باشد، دانشآموزان با مهارتهای لازمه در زندگی فردی و اجتماعی آشنایی پیدا کرده و آماده بهتر زندگی کردن میشوند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه با بیان اینکه آموزشهای فنی و حرفهای با هدف کشف و پرورش استعدادهای مهارتی و نهادینه کردن فرهنگ مهارت آموزی برای دانش آموزان برگزار می شود، گفت: انتظار داریم خانوادهها در تدارک برنامههای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان حتما فاکتور مهارتآموزی را در اولویت قرار دهند.
نوری تاکید کرد: دانشآموزان میتوانند در اوقات فراغت تابستان با گذراندن دورههای مهارتآموزی صاحب یک مهارت تخصصی قبل از ورود به دانشگاه شوند.
وی با بیان اینکه دانش آموزان ۱۵ سال به بالا میتوانند برای دریافت آموزش های مهارتی در مراکز فنی و حرفه ای ثبت نام کنند، گفت: استان کرمانشاه ۱۹ مرکز دولتی فنی و حرفه ای و حدود ۳۳۰ آموزشگاه آزاد بخش خصوصی دارد.
نوری با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۷ هزار دانشآموز در دوره های مهارتی مراکز دولتی و تقریبا معادل همین تعداد هم در آموزشگاه های آزاد بخش خصوصی شرکت کردند، گفت: بیشترین دوره های آموزشی برای دانشآموزان را در فصل تابستان برگزار کردهایم.
وی پیش بینی کرد: امسال میزان آموزش مهارتی دانش آموزان در مراکز دولتی و خصوصی فنی و حرفه ای استان از سال گذشته بیشتر شود.
انتهای پیام
نظرات