• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۳:۳۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1402031610344
  • خبرنگار : 50136

استاندار:

۴۲۰۰میلیارد ریال پروژه مطالعات معدنی در آذربایجان غربی اجرا می شود

۴۲۰۰میلیارد ریال پروژه مطالعات معدنی در آذربایجان غربی اجرا می شود

ایسنا/آذربایجان غربی استاندار آذربایجان غربی گفت: تاکنون مطالعات سیستماتیک در شناسایی پهنه های معدنی استان نشده اما با حمایت دولت سیزدهم، چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در بزرگترین پروژه مطالعات معدنی در پهنه های جنوبی آذربایجان غربی سرمایه گذاری شده که موجب تحول جدی در شناسایی مواد معدنی جدید در منطقه می شود.

محمدصادق معتمدیان سه شنبه ۱۶ خرداد در جلسه کارگروه محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در تکاب با اشاره به اینکه تکاب از شهرهای ثروتمند و برخوردار از مواهب و نعمت های الهی بوده اما در بخش های مختلف محرومیت دارد، گفت: ۵۱ ماده معدنی کانی و غیرکانی در آذربایجان غربی شناسایی شده و تکاب با تولید ۳۸ درصد شمش طلای کشور، یکی از قطب های معدنی منطقه به شمار می رود.

استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه مردم باید از منافع سرمایه گذاری های معدنی بهره مند شوند، افزود: یکی از سیاست های جدید استان در دولت سیزدهم این است که خسارت های زیست محیطی بهره برداری از معادن کاش یافته و منافع آن به مردم برسد.

معتمدیان یادآور شد: فعالیت های معدنی مطالبه به حقی برای مردم ایجاد کرده و  تخریب هایی که توسط معادن ایجاد می شود باید در قالب عمل به مسئولیت های اجتماعی اصلاح شود.

وی گفت: اکنون طلای تولید شده به صورت خام از استان خارج می شود و به جز ایجاد اشتغال، در بخش فرآوری و صنایع پایین دستی صنعت طلا اقدامی نشده است.

معتمدیان با بیان اینکه بنیاد مستضعفان در ۲ سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد ریال در زمینه محرومیت زدایی در بخش های عمرانی و اقتصادی این استان سرمایه گذاری کرده است، افزود: شناسایی و انتخاب چالدران، تکاب و سردشت به عنوان شهرهای هدف محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در آذربایجان غربی، موجب افزایش شتاب محرومیت زدایی در این شهرستان ها خواهد شد.

وی با بیان اینکه تکاب نسبت به سایر شهرها از جمله شاهین دژ، طرح های نیمه تمام بیشتری دارد، اظهار کرد: ۸۰۰ میلیارد ریال طرح عمرانی و زیربنایی در تکاب در حال اجرا بوده و امیدواریم بنیاد مستضعفان حمایت های بیشتری برای تکمیل این طرح ها داشته باشد.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه بنیاد مستضعفان در راستای سرعت بخشیدن به توسعه مناطق محروم کشور در کنار دولت است، اظهار کرد: زیرساخت های شهری تکاب ضعیف بوده و بنیاد مستضعفان می تواند از منابع مالی خود جهت اجرای طرح های مدیریت شهری و خدمات رسانی در شهر تکاب استفاده کند.

معتمدیان با بیان اینکه تکاب دورترین شهر آذربایجان غربی بوده و ۲۸۰ کیلومتر با مرکز استان فاصله داشته و جاده های غیراستاندارد و نامناسب دارد، ادامه داد: همه قطعه های محورهای مواصلاتی جنوب استان از میاندوآب تا تکاب، به همت دولت سیزدهم تعیین تکلیف و پیمان سپاری شده و با اجرا و تکمیل طرح های راهسازی این حوزه، تکاب از بن بست خارج شده و تردد و ارتباط این شهرستان با تهران از طریق محور دندی تسهیل می شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ساخت، توسعه و آسفالت محور تکاب - شاهین دژ، مطالبه به حق مردم این منطقه بوده و در دولت سیزدهم ۱۲ هزار میلیارد ریال برای تکمیل آن اعتبار در نظر گرفته شده است.

استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: از محل سرمایه گذاری سازمان گسترش معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل فاز اول محور تکاب - تخت سلیمان - دندی اختصاص یافته و این پروژه راهسازی نیز پیمان سپاری شده است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha