مهدی حمیدیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به افتتاح ۹ خانه ورزش که به صورت مشارکتی با اداره کل ورزش و جوانان و دهیاریها طی دو هفته گذشته به بهرهبرداری رسید، خاطرنشان کرد: همزمان با آغاز فعالیتهای اوقات فراغت تابستان این ۹ خانه ورزش افتتاح و اقلامی نظیر میز پینگ پنگ، فوتبال دستی، میله تور و توپ والیبال، توپ فوتبال، تشک ورزشهای رزمی، دارت، کیسه بوکس و اقلام بازیهای بومی و محلی تحویلشان شد.
وی ارزش وسایلی که تحویل خانههای ورزش روستایی شد را ۲ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: از ۲۸ روستا تاکنون ۱۶ روستای شهرستان کوهسرخ دارای خانه ورزش شدهاند و تلاش میشود هر چه زودتر روستاهای باقی مانده نیز تجهیز شوند.
رئیس اداره ورزش و جوانان کوهسرخ در همین خصوص عنوان کرد: چون جمعیت برخی روستاها کمتر از ۲۵۰ نفر است به همین دلیل فقط وسیله ورزشی شامل لباس و توپ میگیرند و دارای خانه ورزش روستایی نمیشوند.
وی بیان کرد: با این وضعیت حدود ۳ یا ۴ روستای دیگر فاقد خانه ورزش هستند که طی مکاتبات انجام شده فرماندار شهرستان با رئیس هیات ورزشهای بومی محلی خراسان رضوی به زودی وسایل مورد نیاز این تعداد روستا تأمین و تحویل میشود.
روستاهای بالای ۷۰۰ نفر جمعیت دارای چمن مصنوعی میشوند
حمیدیان با بیان اینکه تلاش میشود تا پایان امسال در تمامی روستاهایی که از شرایط لازم برخوردار هستند خانه ورزش راهاندازی و تجهیز شود، گفت: راهاندازی خانه ورزش در روستاها منوط به تأمین مکان از سوی دهیاریها است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه به زودی چمن مصنوعی روستای طرق از محل اعتبارات استانی نصب میشود، افزود: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته توسط فرمانداری شهرستان با بنیاد علوی چهار یا پنج روستای شهرستان که بیش از ۷۰۰ نفر جمعیت دارند دارای چمن مصنوعی خواهند شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان کوهسرخ تصریح کرد: آنچه اعلام شده تا پایان امسال چمنهای مصنوعی این پنج روستا نصب خواهد شد، البته بر اساس توافقنامهای که با آموزش پرورش به امضاء رسیده مقرر شد چمنهای مصنوعی در داخل مدارس نصب شود تا دانش آموزان و همچنین بانوان هم بتوانند استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون زیرسازیهای روستاهای موشک، مکی و طرق برای نصب چمن مصنوعی در حال انجام است و فقط منتظر اقدام بنیاد علوی برای نصب چمن هستیم، گفت: در حال حاضر فقط روستای اوندر و خود شهر ریوش دارای چمن مصنوعی هستند و استفاده میشود.
سقف تنها سالن ورزشی اداره ورزش و جوانان سوراخ است
حمیدیان ادامه داد: هر چند در شهرستان کوهسرخ فقط یک سالن ورزشی زیر نظر اداره ورزش و جوانان است اما در مجموع دو سالن دیگر زیر مجموعه سپاه و آموزش و پرورش در داخل شهر و یک سالن قابل استفاده هم در روستای طرق است.
وی با بیان اینکه سالن روستاهای تنورچه، ایور، نامق و خضربیگ در حال ساخت است که بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، گفت: متأسفانه سالن شهید بهشتی شهر ریوش که زیر نظر اداره ورزش و جوانان قرار دارد با بیش از ۳۵ سال قدمت فرسوده است.
رئیس اداره ورزش و جوانان کوهسرخ افزود: روزهایی که بارندگی داریم آب از سقف به داخل سالن میریزد و موجب بروز مشکلاتی میشود، برای ایزوگام، رنگآمیزی، فضاسازی اطراف سالن و... نیاز به ۱.۵ میلیارد تومان اعتبار است.
وی با اشاره به اینکه هرچند اطراف سالن هنوز دیوارکشی نشده اما تلاش میشود با جذب اعتباراتی بتوانیم اطراف سالن را دیوارکشی کنیم، گفت: فقط یک سالن شهرستان دارای سکوی تماشاچی است و باقی همه تمرینی هستند.
بیش از ۶۰ درصد ورزشکاران شهرستان روستایی هستند
حمیدیان ادامه داد: بیش از ۶۰ درصد ورزشکاران شهرستان کوهسرخ از روستاها هستند، برخی برای استفاده از سالن ورزشی باید بیش از ۲۵ تا ۳۰ کیلومتر را طی کنند.
رئیس اداره ورزش و جوانان کوهسرخ با بیان اینکه بر اساس آخرین آمار ۲۷۴ نفر دارای بیمه ورزشی و سازمان یافته هستند که ۹۰ نفرشان را بانوان تشکیل میدهند، گفت: هرچند استعدادهای خوبی در حوزه ورزش این شهرستان وجود دارد اما نبود امکانات لازم مانع بزرگی فراروی کشف و شکوفایی این استعدادها شده است.
حمیدیان مطرح کرد: با توجه به اینکه ۵۰ درصد جمعیت شهرستان را جوانان تشکیل میدهند امیدواریم برای بهتر شدن وضعیت ورزش در منطقه هر چه زودتر پروژههای نیمه تمام به سرانجام برسند.
وی خاطرنشان کرد: در حالی که این شهرستان به عنوان شهرستان پایلوت حکمرانی محلی در کشور انتخاب شده و شرایط خاصی دارد اما متأسفانه نسبت به سایر شهرستانها امکانات مطلوبی در اختیار ندارد.
انتهای پیام
نظرات