• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402031609694
  • خبرنگار : 30057

ورود نسل جدید سنسورهای پایش شرایط محیطی به صنایع دارویی و غذایی

ورود نسل جدید سنسورهای پایش شرایط محیطی به صنایع دارویی و غذایی

محققان یکی از شرکت‌های فناور به دانش فنی ساخت سنسورهای آنلاین و آفلاینی دست یافتند که قادر به پایش پارامترهای شرایط محیطی است و هم اکنون از این محصول در صنایع دارویی و زیستی استفاده می‌شود.

فرشاد نظری، کارشناس فروش این شرکت در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: محصولات ما در زمینه مانیتورینگ شرایط محیطی در فرآیندهای تولید، نگهداری و حمل و نقل است و این محصولات تحت پروتکل‌هایی قادر به پایش شرایط محیطی هستند.

وی این محصولات را سنسورهای پایش شرایط دانست و یادآور شد: سنسورهای تولید شده در این شرکت شامل دو دسته آنلاین و آفلاین هستند و از طریق ابزارهای مختلف، داده‌های آنها را برداشت کنیم.

نظری، صنایع غذایی،‌ صنایع دارویی و زیستی و پتروشیمی را از حوزه‌های کاربردی این محصول ذکر کرد و ادامه داد: یکی از مهمترین پارامترهایی که این سنسورها پایش می‌کنند،‌"دما" است؛ ولی سنسورهای آنلاین قادر به پایش پارامترهای مهمی چون رطوبت، فشار، شتاب،‌ انواع گازها و ذرات معلق که برای صنایع بسیار مهم و برای محصولات تولیدی آنها حساس است، هستند.

این محقق اظهار کرد: علاوه بر آن سنسورهای این شرکت مجهز به سیستم هشدار است و در صورت خارج شدن پارامترهای مهم محیطی از حد استاندارد، این سنسور از طریق پیامک و یا ایمیل به اپراتور اطلاع می‌دهد.

وی اضافه کرد: سنسورهای تولیدی این شرکت به صورت تگ (برچسب) است و این سنسورها به عنوان نسل جدید دیتالاگرها به شمار می‌روند.

نظری، دارا بودن ابعاد مینیاتوری و کوچک را از دیگر مزایای این محصول برشمرد و خاطر نشان کرد: کول‌تگ ما یک سنسور است که برای جابه جایی و حمل و نقل محصولات تولیدشده کاربرد دارد و کول تگ پراسس ما برای فرآیندهای تولیدی به کار می‌رود.

به گفته وی این سنسورها جایگزین سیستم‌های قبلی که دارای ابعاد بزرگی بودند، شده است و با قرار گرفتن در داخل فرآیندهای تولید، گزارش‌های حرارتی را به اپراتور ارسال می‌کنند.

وی با اشاره به تولید سنسورهایی برای جا به‌جایی محصولات مایع مانند شیر و کنستانتره و مالت، گفت: این سنسور در داخل تانکر حمل شیر قرار می‌گیرد و گزارش دمایی را ثبت می‌کند.

نظری یادآور شد: در حال حاضر این محصول در صنایعی چون زیستی، غذایی و دارویی کاربردی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha