• شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402031308377
  • خبرنگار : 71560

جوکار: امام (ره) شخصیت بی بدیلی در حوزه آینده نگری و سیاست گذاری داشت

جوکار: امام (ره) شخصیت بی بدیلی در حوزه آینده نگری و سیاست گذاری داشت

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس تاکید کرد: امام (ره) دارای تفکر راهبردی بود و با روحیه خودکفایی، استقلال و خودباوری که ایشان به کالبد جامعه دمید، کشور به فناوری های جدید دست پیدا کرد.

محمد صالح جوکار در گفت وگو با ایسنا، در آستانه سالگرد ارتحال امام (ره)، درباره برجسته‌ترین ویژگی های شخصیتی امام (ره) قبل از پیروزی انقلاب، بعد از پیروزی انقلاب و در زمان جنگ تحمیلی، بیان کرد: حضرت امام واقعا فرد بی بدیلی در حوزه آینده نگری و سیاست گذاری بود. امام (ره) تفکر راهبردی داشت. زمانی که در تمام زمینه ها نگاه می کنیم از خرداد ماه سال ۱۳۴۲ که نهضت شروع شد، تا پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه سال ۱۳۵۷، نگاه ایشان بر این بود که باید رژیم وابسته و دیکتاتور پهلوی برود.

وی در ادامه اظهار کرد: امام (ره) اعلام کرد که شاه باید برود و پای این حرف ایستاد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز ایشان بر این تاکید داشتند که ما باید بر روی پای خود بایستیم و خود اتکا بشویم. این نیز یک راهبرد اساسی بود. اگر ما واقعا حرف امام (ره) را در دهه اول و دهه دوم انقلاب گوش کرده بودیم، امروز تحریم ها نمی توانست تاثیر زیادی بر روی کشور ما داشته باشد. اگرچه علی رغم اینکه در برخی از تنگناها مانند دوران دفاع مقدس قرار گرفتیم، اما به خیلی از فناوری ها دست پیدا کردیم که نداشتیم.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: دستیابی به این فناوری ها در سایه خودکفایی، استقلال و خودباوری که امام به کالبد جامعه دمید، اتفاق افتاد. ویژگی برجسته دیگری که حضرت امام (ره) داشتند، شجاعت امام بود. این یک وجهی بود که به مردم اطمینان می داد و مردم احساس نگرانی نمی کردند. حتی زمانی که جنگ شروع شد ایشان فرمودند دزدی آمده و سنگی انداخته و اکنون باید کمک کنیم تا دزد را بیرون کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: از طرف دیگر اندیشه دفاعی امام در دوران دفاع مقدس نیز بی بدیل است. با تکیه بر مردم و امکانات و ظرفیت های مردم جنگ پیش رفت. شاه بیت اندیشه دفاعی حضرت امام (ره) را در فتح خرمشهر می بینیم که چگونه این اندیشه به بار می نشیند. کشوری که می خواهد یک الگویی از حکمرانی به دنیا ارائه کند، باید در همه زمینه های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و نظامی وابسته نباشد. امروز این اندیشه امام راحل را در همه سطوح می توان دید.

وی افزود: دشمن بعد از ارتحال حضرت امام (ره) شروع به تحریف تفکر امام (ره) کرد. تفسیرهای نامربوط از سخنان، منش و تفکر حضرت امام (ره) ارائه شد که بالاترین ظلم در حق امام راحل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha