• پنجشنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402031107674
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان تبیین کرد؛

اعتقاد واقعی به تقریب و تعامل عملی لازمه تحقق تقریب مذاهب اسلامی

اعتقاد واقعی به تقریب و تعامل عملی لازمه تحقق تقریب مذاهب اسلامی

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت:باید خودمان اهل تقریب باشیم چرا که تنها بیان شعار کافی نیست و باید به آن اعتقاد داشته و در همان راستا گام برداریم.

آیت‌الله مصطفی محامی در مراسم بزرگراشت شهید آیت‌ الله عباسعلی سلیمانی و پنجمین نشست سراسری مسئولین دفاتر تقریب دانشگاه آزاد استان ضمن تبریک سالروز ولادت امام رضا (ع) و گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله عباسعلی سلیمانی عنوان کرد: تقریب به معنای تاکید بر مواضع مشترک و تعامل جهت دستیابی به اهداف مشترک است.

امام جمعه زاهدان ضرورت تقریب را عقلی و نقلی دانست و افزود: خداوند متعال به پیامبر خود دستور می‌دهد که تاکید بر نقاط مشترک را در خصوص سایر ادیان عمل کند و چنین چیزی در فرمایشات و سنت و سیره پیامبراکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) قابل مشاهده است که این یک مسئله عقلی است و عقل حکم می کند انسان در برابر دشمن خود جبهه متحدی را تشکیل و تقویت کند و اگر خداوند متعال امت اسلامی را امت واحده خوانده همه باید در این جهت نقش آفرینی کنند.

آیت‌الله بیان داشت: طبق تعبیر مقام معظم رهبری احیای تمدن اسلامی بدون تعامل شیعه و اهل سنت امکان پذیر نیست.

وی رسیدن به این هدف را دارای اقتضائاتی عنوان کرد و ادامه داد: نکته اول اعتقاد واقعی به تقریب و تعامل عملی است به گونه ای که خودمان اهل تقریب باشیم چرا که تنها بیان شعار کافی نیست و باید به آن اعتقاد داشته و در همان راستا گام برداریم.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: نکته دوم رعایت انصاف است و چنین چیزی در توصیه های امام علی (ع) به فرزندشان امام حسن (ع) آمده که فرزندم در تعاملات اجتماعی خودت را میزان قرار بده.

وی افزود: باید به دو نکته توجه داشته باشیم ابتدا اینکه تعامل به معنای تنزل از مبانی دینی، اعتقادی و مذهبی نیست و اتفاقاً این تعامل بر اساس مبانی دینی و سنت نبوی و علوی و از طرفی دستور ائمه اطهار(ع) است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: نکته دوم این است که این یک بازی برد برد و سود آن برای طرفین است و اینگونه نیست که اگر در کشوری شیعیان در اقلیت باشند و اهل سنت اکثریت شیعه نیازمند تعامل باشد و یا بالعکس در کشوری اهل سنت در اقلیت باشند و شیعیان اکثریت اهل سنت به تعامل نیاز داشته باشند.

وی گفت: نکته مهم دیگر تلاش برای گفتگو و شناخت یکدیگر است چرا که بسیاری از اختلاف‌ها نشأت گرفته  از عدم شناخت است و دشمن از این عدم شناخت سوء استفاده کرده، چهره‌ای خلاف واقعیت را به تصویر کشیده و اختلاف ایجاد می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha