" آزیتا همتیان" امروز درحاشیه بازدید از جشنواره فن بازار پوشاک مشاغل در شهرستان آمل درگفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: با پرداخت این میزان تسهیلات درسال جاری که درجهت ایجاد و توسعه کسب وکارها ومشاغل خانگی که عمدتا از بانوان وسرپرست های خانواده ها هستند، پیش بینی شده برای حدود ۱۵۰ هزار نفر شغل ایجاد شود که سهم حدود ۱۵ درصدی درتحقق ایجاد اشتغال سال ۱۴۰۲ کل کشور خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه تسهیلات پرداخت شده برای ایجاد و توسعه مشاغل خانگی درسال گذشته حدود ۳هزار میلیارد تومان بوده و بیشتر این تسهیلات دراستانها جذب و زمینه اشتغال برای حدود ۱۰۳ هزار نفر نیز فراهم شد، افزود: استان مازندران در جذب تسهیلات وایجاد مشاغل جدید خانگی و توسعه فعالیت های کسب وکار دراین بخش از استانهای پیشگام بوده است.
توجه جدی دولت به توسعه مشاغل خانگی
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی وزارت کار درادامه با بیان اینکه رویکرد دولت و همچنین اولویت ویژه این وزارتخانه برای توسعه کسب وکارها ومشاغل خانگی است، ادامه داد: در حال حاضر ظرفیت خوبی در این بخش و برای ایجاد، توسعه و بازاریابی کسب وکارها و مشاغل خانگی ایجاد شده و در سال جاری با تسهیلات حمایتی تقویت خواهد شد.
همتیان، شرط ایجاد کسب وکارهای خانگی را منوط به گرفتن مجوز مشاغل خانگی از اداره های تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستانها اعلام کرد و گفت: آموزش مهارت ها برای راه اندازی کسب وکارهای خانگی از ضروریات مهم در پرداخت تسهیلات است و به همین منظور هماهنگی های خوبی با جهاد دانشگاهی و مراکز فنی وحرفه ای برای آموزش متقاضیان ایجاد شده است.
بیش از ۵۰۰ رسته مشاغل خانگی
وی همچنین به وجود بیش از ۵۰۰ رسته از توسعه کسب وکار ومشاغل خانگی در حوزه های صنعت، خدمات، کشاورزی، غذایی، صنایع دستی و پوشاک اشاره کرد و ادامه داد: تسهیلات حمایتی وپرداختی به متقاضیان نیز دراین رسته ها پرداخت می شود.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با بیان اینکه برگزاری جشنواره فن بازار پوشاک مشاغل درشهرستان آمل برای نخستین بار دراین حوزه درسطح کشور برگزارشد، تصریح کرد: از نقاط برجسته دربرگزاری این جشنواره، حضور واحدهای تولیدی درحوزه مشاغل با سرپرستی وکارآفرینی بانوان بوده است.
همتیان افزود: حضور بانوان کارآفرین وفعال دربخش تولیدات پوشاک به خصوص حوزه مشاغل مختلف، نشان از توانمندی بالای آنها در زمینه طراحی، دوخت ودوز و تلاش جدی آنها برای حضور متعهدانه دراین بخش است.
وی یادآورشد، این جشنواره به همت جهاد دانشگاهی مازندران، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی واتحادیه پوشاک استان ایجاد شده که ظرفیت های خوبی ازحوزه تولیدات پوشاک مشاغل درمازندران را به نمایش گذاشته است.
به گزارش ایسنا، درجشنواره فن بازارپوشاک مشاغل درشهرستان آمل تعداد ۲۳ واحد تولیدی در ۳۰ غرفه توانمندی های تولیدی پوشاک مازندران را به نمایش گذاشتند.
این نمایشگاه تا غروب روز جمعه ۱۲ خرداد درمحل سالن کوثر مجموعه پارک بانوان شهرداری آمل برای بازدید علاقمندان برپا است.
انتهای پیام
نظرات