حجتالاسلام سید کاظم موسوی چهارشنبه ۱۰ خرداد در حاشیه بازدید از روند احداث شهر سلامت شیراز، بیان کرد: از آنجا که شیراز قطب پزشکی کشور محسوب میشود نیاز مبرمی به تأسیس شهر سلامت احساس میشد، لذا از سال ۱۳۸۶ اقدامات اولیه برای راهاندازی این شهرک در دستور کار قرار گرفت.
او ادامه داد: از سال ۱۳۸۶ تاکنون در مقاطعی به دلایل مختلف عملیات اجرایی برای احداث این شهرک متوقف شده، اما اخیرا اقدامات خوبی توسط هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصادی برای راهاندازی این شهر سلامت انجام شده است.
موسوی با تأکید بر اینکه فارس نیاز مبرمی به احداث شهر سلامت دارد، خاطرنشان کرد، در حال حاضر به دنبال دلایل چرایی توقف عملیات و انجام نشدن کار در این شهر سلامت در طول سالها هستیم.
او افزود: درصدد هستیم هر چه سریعتر تدابیر لازم برای تسریع عملیات در این منطقه اتخاذ شود و دادگستری مکاتبات لازم را برای صدور هر چه سریعتر مجوزها انجام خواهد داد.
موسوی با بیان اینکه بخش عمدهای از اراضی شهر سلامت ملی هستند و پروژه شهر سلامت شیراز معارض قابل توجهی ندارد، گفت: در مناطق آزاد موانعی وجود دارد که باید زودتر مصوبات لازم برای برطرف شدن این موانع تصویب شود. حتما مکاتبات لازم با رئیس قوه قضاییه و دادستان انجام میشود تا مناطق ویژه و سازمان مناطق آزاد زودتر مجوزها را صادر کنند.
راهاندازی شهر بینالمللی سلامت شیراز در کشور کاری بینظیر است
او بیان کرد: اگر موانع موجود برطرف نشود این پروژه پیش نمیرود؛ امیدواریم با این حرکتی که شروع شده تا سال ۱۴۰۳ شاهد توسعه زیرساختها در ۱۰۰ هکتار پیشبینی شده باشیم و تمهیدات لازم برای مابقی این پروژه نیز اندیشیده شود.
رئیس کل دادگستری فارس همچنین با بیان اینکه راهاندازی شهر بینالمللی سلامت شیراز در کشور کاری بینظیر است، افزود: شهر سلامت شیراز میتواند پذیرای سرمایه گذاران و پزشکان از سراسر کشور شود و زمینه مناسبی را برای جذب پزشکان بسیاری از مناطق مختلف کشور فراهم کند.
زمینه جذب پزشکان و سرمایه گذاران در شهر سلامت شیراز فراهم شده است
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز نیز با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی از سه سایت صنعتی، دانشگاهی و شهر سلامت و گردشگری بهره میبرد، گفت: دبیرخانه مناطق آزاد نقشه اولیه شهر سلامت را گرفته و مصوبه اول آن را در کارگروه پژوهشی تصویب کرده است.
سعید مصفا ادامه داد: پروژه شهر بینالمللی سلامت که با هدف توسعه سلامت، تندرستی و درمان در حال ساخت است، موجب رونق و ارتقاء صنعت گردشگری سلامت در فارس و کشور خواهد ظد و داشتن فضاهای فرهنگی تفریحی ورزشی، پارک علم و فناوری، مجتمعهای اقامتی و ... در کنار مجتمعهای بیمارستانی و کلینیکهای تخصصی و پارا تخصصی موجب غنای این پروژه عظیم بوده و محیطی امن و شاد را برای گردشگران خارجی و داخلی فراهم خواهد آورد.
مصفا با بیان اینکه زمینه جذب پزشکان و سرمایه گذاران از سراسر کشور در این منطقه فراهم شده است، افزود: این پروژه مدتها متوقف شده بود و ما از اسفندماه که برنامه را عملیاتی کردیم تصمیم گرفتیم پیمانکاری را انتخاب کنیم تا بتوانیم هم از لحاظ نقدینگی شرایط مطلوبی را برای او ایجاد و به صورت تهاتری عمل کنیم. در نهایت شرکت پارس گستر به عنوان پیمانکار انتخاب شد.
منصوری، مدیرعامل شرکت شهر سلامت شیراز هم در ادامه این بازدید با اشاره به اینکه گردشگران خارجی که با هدف درمان، تندرستی و رفاه و درمان هستند جزو مخاطبان اصلی شهر سلامت شیراز به شمار میروند، گفت: چند سالی است که موضوع توریسم پزشکی مورد توجه تمام مسئولان فارس بوده است، بنابراین راهاندازی شهر سلامت میتواند رونق گردشگری و اقتصادی را در استان و شیراز ایجاد کند.
او با اشاره به اینکه راهاندازی و فعالیت شهر سلامت شیراز باعث افزایش چشمگیر ورود گردشگران سلامت به استان میشود، ادامه داد: ورود هر گردشگر سلامت به کشور و استان حدود ۲ تا ۳ هزار دلار ارز آوری ایجاد میکند.
منصوری با اشاره به اینکه طبق برنامه زمان بندی انجام شده و همراهی و حمایت مسئولان ملی و استانی پیش بینی میشود زیر ساختهای فاز اول شهر سلامت تا پایان سال ۱۴۰۳ تکمیل شود، عنوان کرد: از این رو سرمایه گذاران حوزه سلامت و درمان میتوانند با مراجعه به دفتر شهر سلامت از روند شرایط سرمایه گذاری مطلع شوند.
انتهای پیام
نظرات