• سه‌شنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۳:۰۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402030906546
  • خبرنگار : 50175

معاون استاندار لرستان:

امنیت یکی از مولفه‌های کشور است

امنیت یکی از مولفه‌های کشور است

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: امنیت یکی از مولفه‌های کشور است.

مسلم مرادی امروز نهم خردادماه در گردهمایی بزرگان و ریش‌سفیدان بروجرد که با هدف پیشگیری از درگیری و نزاع‌ها و برچیدن رسم غلط تیراندازی در مراسمات عروسی و عزا در روستای پلکان سفلی منطقه آبسرده برگزار شد، اظهار کرد: امنیت یکی از مؤلفه‌های کشور است.

وی تصریح کرد: در آمریکا روزانه تعداد زیادی با سلاح‌های غیرمجاز در سطح خیابان‌ها و مدارس کشته می‌شوند و احساس ناامنی باعث شده که مردم با خود سلاح حمل کنند.

فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: دشمنان با جنگ ترکیبی وارد توطئه علیه کشور ما شده‌اند، درحالی‌که توان بر هم زدن امنیت کشور ما را ندارند.

مرادی با بیان اینکه دشمنان دوران ۸ سال دفاع مقدس را به یاد بیاورند، افزود: ملت ایران در دوران دفاع مقدس ثابت کردند که زیر بار زور دشمنان نخواهد رفت.

وی اضافه کرد: امروز ایران در اوج اقتدار است، چرا باید یک جوان با سلاح در مراسم عروسی به دلیل استفاده غیرمجاز کشته شود، باید یک پیمان جمعی بسته شود تا این رسم اشتباه برچیده شود.

معاون استاندار لرستان بیان کرد: ایران در بُعد بین‌المللی در اوج اقتدار است و نباید بگذاریم خانواده‌ای به دلیل وجود همین سلاح در مراسمات داغدار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha