محمدطیب صحرایی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پیگیریهای انجام شده جهت اجرای پروژه پالایشگاه آناهیتا گفت: در همین راستا بهمن سال گذشته، جلسه ای با مجموعه موثرین در اجرای این پروژه برای حل مشکلات و تسریع عملیات اجرایی آن برگزار کردیم.
وی افزود: دراین جلسه اشخاص و نهادهای موثر در این زمینه از جمله نایب رییس مجلس، وزیر نفت، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) و جمعی دیگر از مسئولان کشوری حضور داشتند.
صحرایی گفت: خوشبختانه با صحبت های صورت گرفته، مصوباتی جهت تسریع در اجرای این پروژه مصوب و توافقی میان اعضا به امضا رسید که این توافق گامی مستند برای پیگیری پالایشگاه آناهیتا خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: پیش از این، توافقات بسیاری برای اجرای این پروژه بهصورت شفاهی صورت گرفته، اما وجود این توافق مستند، میتواند سکویی برای تسریع در اجرای این پروژه و گامهای بعدی آن باشد.
وی با اشاره به هزینه بالای اجرای این پروژه گفت: میزان اعتبارات برآورد شده این پروژه به حدی است که با توان استان فاصله دارد و آورده سنگینی می طلبد و نیاز است که تامین اعتبار آن از طریق کانالهای ویژهای دنبال شود.
وی تاکید کرد: این پروژه نیاز استان است و اجرای آن را پیگیری میکنیم، اما باتوجه به پیچ و خم های اجرای آن نمیتوان زمان دقیقی برای اجرای آن مشخص کرد.
وی افزود: اجرای این پروژه متاثر از عوامل مختلفی است که ظرفیت های مالی و اعتباری کشور مهمترین آن است، بنابراین نمیتوان فعلا زمان بندی دقیقی برای این پروژه تعیین کرد.
پالایشگاه 150 هزار بشکه ای آناهیتا کرمانشاه در دور اول سفرهای استانی دولت وقت در سال 1385 به تصویب رسیده و سال 1387 نیز کلنگ زنی شد، اما به دلیل مشکلات متعدد از جمله عدم تامین اعتبار مورد نیاز اجرای آن سالها مسکوت ماند.
سال 1394 و این بار در دولت یازدهم مجددا این پروژه کلنگ زنی شد، اما همچنان این پروژه در حد یک زمین خالی باقی مانده و حال باید دید تلاش برای اجرای این پروژه در دولت سیزدهم جواب میدهد، یا خیر.
انتهای پیام
نظرات