بهانهای که به هیچ وجه برای شهروندان قابل قبول نیست و مهدی حیدری، رئیس کمیسیون فنی، عمرانی، حملونقل و ترافیک شورای شهر همدان نیز پیشتر به ایسنا گفته بود که شهرداری دلیل موجهی ندارد.
حتی اگر مبنا را بر این قرار دهیم که شهرداری درست میگوید و تجهیزات دزدیده و تخریب میشوند آیا باید با غیرفعال کردن مکانیزم پلها صورت مسأله را حل کرد یا راه حلی برای آن یافت؟ از طرفی فعال کردن مکانیزم پلها که لطفی به شهروندان نیست بلکه وظیفه شهرداری است.
براساس ماده ۲ فصل دوم قانون حمایت از حقوق معلولان، کلیه وزارتخانهها، سازمانها، مؤسسات و شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی و انقلابی موظف هستند در طراحی، تولید و احداث ساختمانها و اماکن عمومی و معابر و وسایل خدماتی به نحوی عمل کنند که امکان دسترسی و بهره مندی از آنها برای افراد دارای معلولیت همچون سایر افراد فراهم شود اما شهرداری همدان سالهاست که نسبت به این موضوع بیتوجه بوده و مشکلاتی را برای توانیابان، سالمندان و کودکان به وجود آورده است.
فرماندار همدان در گفتوگو با ایسنا میگوید که وضعیت پلهای عابر پیاده در همدان نمادی از ناکارآمدی شهرداری است. ده ها بار به شهرداری تذکر دادیم تا این وضعیت ساماندهی شود و اگر زیر پل تصادفی صورت بگیرد و مشکلی پیش بیاید نخستین مدعی علیه شهردار و شورا، من هستم.
مسلم مخفی تصریح می کند که مکانیزم پلهایی که در بزرگراههای همدان وجود دارد، غیرفعال است و باید شهرداری آنها را با تعمیر و تجهیزات جدید، نوسازی و فعال کند چراکه توانیابان، افراد سالمند و کودکان نمیتوانند از آن پلهها بالا بروند.
فرماندار همدان در پایان خاطرنشان می کند که اهمیت این موضوع به اندازهای است که اگر من شهردار بودم، ماشین خود را فروخته و پلها را درست میکردم.
انتهای پیام
نظرات