• دوشنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402030805384
  • خبرنگار : 50455

آیت الله کعبی:

مدیریت جهانی انسان کامل، گمشده دنیای امروز است

مدیریت جهانی انسان کامل، گمشده دنیای امروز است

ایسنا/قم عضو مجلس خبرگان رهبری بر لزوم توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت تاکید کرد.

آیت الله کعبی امروز ۸ خردادماه در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی مهدویت در قم با تقدیر از جهاد دانشگاهی برای برگزاری این جشنواره یادآورشد: امروز مناسبات، ظالمانه گسترده ای بر جهان حاکم است و منشأ این مناسبات ظالمانه، مدیریت نظام استکبار و جهان سلطه بر جهان است.

وی افزود: بزرگترین بحران انسان معاصر، بحران مدیریت جهانی است که مدیریت طاغوتی و ظالمانه است که در سایه آن، بحران اخلاق و معنویت، بحران خانواده و مسخ هویت انسانی و بحران ناامنی، شکاف طبقاتی و جنگ فقیر و غنی و بحران تغذیه و .. شکل گرفته است.

وی تصریح کرد: ریشه همه این بحران ها، مدیریت جهانی و مدیریت طاغوتی است. این مدیریت تلاش کرده است که پس از جنگ جهانی اول، جامعه ملل را برای امنیت جهانی ایجاد کند و پس از رخداد جنگ جهانی دوم، پیروزان جنگ شورای امنیت را ایجاد کردند.

وی گفت: حاکمیت انسان کامل بر پایه سنت الهی، تنها راه تحول جهانی است. مهدویت سنت و قانون الهی است. بسترسازی ظهور باید بر اساس سنت های الهی انجام شود که این سنن شامل رحمت و تغییر سرنوشت جهانی بر اساس اراده بشر، سنت تلاش برای ساخت جامعه بر اساس ایمان و عمل صالح و... است.

کعبی یادآورشد: تحول فرهنگی مهدوی زیرساخت تحول اجتماعی و سیاسی وامنیت جهانی و بستر ساز تحقق هویت خلقت و کرامت انسان است. خودپردازی و جامعه پردازی پایه تمدن سازی است و این امور مقدمات ظهور را فراهم می کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآورشد: امروزه در دوران انقلاب اسلامی و دولت اسلامی به سرمی بریم. برای رسیدن به مرحله ظهور مراحلی باید طی شود. خودسازی و جامعه پردازی و ساخت جامعه بر مدار ایمان و عمل صالح عنصرزیرساختی جامعه است. فرهنگ، زیرساخت اصلی توسعه است. زیر ساخت مدیریت جهانی، ساخت انسان است و البته ساخت انسان با یک ساختمان متفاوت خواهد بود. انسان با تنوع فرهنگی و اجتماعی و عقلی و فرهنگی و روحی و عاطفی، ساختی دگرگون خواهد بود.

وی افزود: انسان کامل می تواند برای ساخت انسان فصل الخطاب باشد. چند مدل برای انسان سازی وجود دارد. مدل اول این است از خدا به انسان برسیم و مدل دوم، انسان شناسی است. مدل سوم، امام شناسی است. اگر خلأها و بحران ها را بشناسیم و احساس کنیم که جهان تشنه انسان کامل است و نیازمند امام است و بدون امام مشکلاتش حل نمی شود، گام اصلی را برداشته ایم.

وی تصریح کرد: امام راحل تحول معنوی بزرگی در ایران ایجاد و دلها را متحول کردند. شناخت امام راحل باعث جذب قلوب و ایمان و معنویت شد. امام راحل فقیهی است که منتظر امام زمان(عج) است. به میزانی که جامعه امام زمان را بشناسد و با ایشان مرتبط شود و به ایشان متوسل شود، جهان بشریت بر پایه فطرت متحول می شود.

وی گفت: جشنواره های مهدویت باید بر پایه معرفت و توسل و ایجاد فرهنگ جهانی امام زمان(عج) باشد. در پایان سال ۱۴۰۱ سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار رونمایی شد. امروزه از یک سند جامع برخوردار هستیم. باید از ظرفیت جمکران برای توسعه فرهنگ انتظار استفاده کنیم.

کعبی یادآورشد: امام راحل فرهنگ انتظار انزوا گرایانه و متحجرانه و منفعلانه را به فرهنگ انتظار فعال و روزآمد و حرکت بخش و الهام بخش و امیدآفرین و مسئولیت ساز مبدل کردند. فرهنگ انتظاری که در دل آن تحول جهانی و قدرت جهانی و حل مشکلات جهانی به همراه دارد. صلح و امنیت پایدار بر اساس عدالت تنها در سایه حاکمیت الهی و ضمانت اجرای مدیریت رهبری الهی در مقیاس جهانی محقق خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha