محمد راضی جلالی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص اهمیت اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری در خوزستان اظهار کرد: نقش آموزش در به روز کردن فعالیتهای مرتبط با صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی و استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان برای ارتقای جایگاه کشاورزی استان باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
وی افزود: اجرای طرحها و پروژهها در استان به ویژه در حوزه کشاورزی باید بر اساس سند آمایش سرزمینی خوزستان باشد تا در ادامه با مشکل مواجه نشویم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری خوزستان گفت: در این زمینه برنامهریزی باید به گونهای باشد تا اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری در خوزستان متناسب با شرایط برخی از نقاط استان که با مشکل کم آبی مواجه هستند باشد.
راضی جلالی با اشاره به اهمیت تکمیل پروژهها عنوان کرد: در طرح ۵۵۰ هزار هکتاری ابتدا هر طرح باید به صورت کامل اجرایی شده و سپس طرحها و پروژههای بعدی شروع و راهاندازی شود تا شاهد تکمیل به موقع طرحها باشیم و طرحها نیمه تمام نمانند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان اظهار کرد: بالا بردن بهرهوری، چه در تولید و چه در راندمان آب در استان خوزستان یکی از عوامل مهم و موثر در توسعه کشاورزی است و این مساله باید در اراضی این طرح به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
راضی جلالی در خصوص مصوبات سفر دوم ریاست جمهوری در زمینه طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری عنوان کرد: اختصاص ۲۰ درصد سهم دولت در نیشکر که مبلغی در حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان است و همچنین تخصیص فاینانس یک میلیارد دلاری که در حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده از جمله اعتبارات در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح در استان است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مجموع این مبالغ با انجام یک برنامهریزی دقیق و هدفگذاری مطلوب در سراسر استان، فرصت بزرگی جهت ایجاد تحولی تاثیرگذار در زمینه اشتغال و تولید با تاکید بر زنجیره ارزش را رقم خواهد زد.
انتهای پیام
نظرات