رشید جعفرپور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: هنگامی که دانشگاهها در تابستان تعطیل میشود چندین نشست تخصصی را با معاونین فرهنگی دانشگاهها برگزار میکنیم و سیاستها و راهبردهای معاونت فرهنگی وزارت علوم را ابلاغ میکنیم تا براساس آن پیش روند.
وی از شناسایی ظرفیتهای فرهنگی دانشگاهها خبر داد و گفت: نشست دبیران مناطق دهگانه کشور برگزار خواهد شد تا ظرفیتهای مناطق شناسایی شوند.
قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: سیاستها و راهبردهایی که معاونت فرهنگی وزارت علوم مشخص و ترسیم کرده را با این دبیران به گفتوگو میگذاریم.
جعفرپور ادامه داد: در تابستان نیز نشست معاونت فرهنگی دانشگاههای کشور را برگزار خواهیم کرد و برنامههای سال آینده را پیشبینی خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه پایان امسال انتخابات را در پیش داریم، افزود: چهار راهبرد مقام معظم رهبری که برای کل کشور در نظر گرفته شده را در برنامههای دانشگاه گنجانده خواهد شد که این راهبردها شامل رقابت، مشارکت، سلامت و امنیت هستند که براساس آن انتخابات پیشرو باید رقابتی و با مشارکت حداکثری و نهایت دقت و در سلامت کامل عمومی برگزار شود تا به افزایش امنیت ملی کشور کمک کند.
قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بیان کرد: همین راهبردها را در دانشگاهها خواهیم داشت و نیاز است تشکلهای دانشجویی و اساتید و مجموعه مدیریت دانشگاهها خود را برای مباحثی که در حوزه انتخابات مطرح میشود آماده کند.
جعفرپور اظهار کرد: ظرفیت کرسیهای آزاد اندیشی و تریبونهای آزاد در دانشگاهها کمک میکند که بتوانیم از حضور نامزدها و کاندیداتوریهای انتخاباتی که در شهرهای مختلف کشور و گروههای سیاسی که فعال میشوند و لازمه انتخابات است در دانشگاهها استفاده و مباحث و برنامهها را مطرح و دانشجویان مباحث آنان را مورد نقد و بررسی قراردهند.
وی اضافه کرد: هرچه قدر برنامهمحور جلو برویم و به جای اینکه به جریان، گروه و یا اشخاص خاصی و براساس قومیتی و هویتی نگاه کنیم، کاندیدا را به محیط دانشگاه بیاوریم و در معرض افکار عمومی قرار دهیم و برنامههای او را مورد نقد، چالش و بررسی قرار دهیم بهتر خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات