مجید گلشنی شامگاه دیروز ( ۷ خردادماه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۳۶۷ فقره دارای پروانه بهرهبرداری هستند اما فعال نیستند، اظهار کرد: سال گذشته ۱۵۰ فقره معدن غیرفعال داشتیم که ۲۴ فقره آن در دو مرحله مستقیم و غیرمستقیم (مزایده) به چرخه فعالیت وارد شدند.
وی با اشاره به اختصاص ۲ شعبه ویژه پیگیری مسائل مربوط به حوزه معدن در دادسرای زنجان، افزود: نداشتن بازار مناسب، نبود بخشهای صنایع معدنی و وجود معارضان محلی اعم مشکلات واحدهای معدنی غیرفعال است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه به دنبال گرهگشایی مشکلات معادن غیرفعال هستیم، اذعان کرد: در بخش معدن نیازمند توجه جدی به امر اکتشاف، فرهنگسازی و شناسایی زنجیرههای مغفول و هدایت سرمایهگذاریها هستیم.
این مسئول با بیان اینکه یکی از مهمترین دلایل تعطیلی یا غیرفعالی و نیمهفعالی معادن، مسئله اکتشاف است، ادامه داد: خوشبختانه در مسیر بازگشت حقوق دولتی معادن گامهای موثری برداشته شده است.
گلشنی با اشاره به اینکه بخش عمده بدهیهایی که داریم به سالهای ۹۷ - ۹۸ برمیگردد و این برایمان نگرانکننده است، خاطرنشان کرد: چون ضمانتنامهها به روز نیست و ما برای این معادن ضربالاجل تعیین کردیم که امیدواریم تا پایان خردادماه اقدامات خوبی در این حوزه انجام شود.
انتهای پیام
نظرات