علی محمد سلطانی در گفتوگو با ایسنا، علوم و فناوری کوانتوم را یکی از موضوعات نوظهور و رو به آینده دانست که به صورت انکارناپذیری در آینده کشورها تاثیرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: از این رو صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، برنامهای را متناسب با شرایط جهانی و کشور آماده کرده و در قالب این برنامه حداقل ۱۰ طرح پژوهشی مختلف از پژوهشگران دریافت خواهد کرد.
سلطانی حمایت از تعداد زیادی پژوهشگران پسا دکتری و رسالههای دکتری را از دیگر رویکردهای این برنامه نام برد و اظهار کرد: هدف ما از تدوین این برنامه آن است که در مدت ۴ سال به فناوریهای کلیدی کوانتوم در حوزه حسگری کوانتوم دست یابیم.
رییس حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامههایی که در این صندوق به تصویب رساندیم، حمایت از پژوهشهای عمیق شرکتهای دانشبنیان است. این برنامه به پیشنهاد معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری بوده است.
وی در این باره توضیح داد: در این برنامه، شرکتهای دانشبنیانی که علاقهمند هستند در نسل بعدی محصول تولیدی خود که شامل محصولات رقابت پذیرتر، پیچیدهتر و صادراتیتر میشوند، سرمایهگذاری تحقیق و توسعه کنند، ۸۰ درصد از هزینهها از سوی صندوق تامین خواهد شد.
سلطانی افزود: این تامین هزینهها از طریق قرارداد بین صندوق، شرکت دانشبنیان و محقق دانشگاهی خواهد بود.
به گفته رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، اجرای این برنامه در دستور کار قرار دارد و اطلاعرسانی در خصوص آن در حال اجرا است.
انتهای پیام
نظرات