• یکشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۹:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402030704857
  • خبرنگار : 50026

مهلت ۲ ماهه برای مناسب سازی مدارس استثنایی خراسان جنوبی

مهلت ۲ ماهه برای مناسب سازی مدارس استثنایی خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی برای مناسب سازی مدارس استثنایی استان، مهلت دو ماهه تعیین کرد. 

علیرضا عباس زاده، امروز یکشنبه ۷ خرداد در ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی استان اظهار کرد: در تمامی مراحل ساخت و ساز ها باید قواعد و اصول مناسب سازی رعایت شود تا بعداً دچار مشکل نشویم. 

به گفته وی؛ این موضوع باید به عنوان الزام قانونی به تمامی پیمانکاران و مشاوران ابلاغ شود.

به گزارش ایسنا، عباس زاده ادامه داد: مناسب سازی مطالبه قشری از جامعه است که شامل سالمندان، کودکان و معلولان می شود لذا به منظور فرهنگ سازی و حقوق شهروندی باید رسانه‌ها برنامه‌های تشویقی در دستور کار قرار دهند.

معاون استاندار، مطالبه گری را گام بعد از فرهنگ سازی عنوان کرد و افزود: در این مطالبه گری می‌توان ضعف‌ها را برجسته سازی کرده و سازمان و نهادها را در راستای رفع نقاط ضعف حساس کرد.

عباس زاده افزود: از رسانه ملی انتظار می‌رود مطالبه گری در زمینه مناسب سازی برای سال جاری را افزایش دهد.

وی با اشاره به لزوم اصلاح وضعیت پروژه آموزشی ویژه اوتیسم گفت: با الحاق زمینی در اطراف این پروژه می توان ورودی ساختمان را تغییر داده و پروژه استخر برای آب درمانی احداث کرد.

عباس زاده با بیان اینکه نگاه در شهرداری‌های استان نسبت به مناسب سازی خوب بوده و جای تقدیر دارد، ادامه داد: برای جلسه آینده گزارشی از همه شهرداری ها در زمینه مناسب سازی ارائه شود.

وی یادآور شد: سه شهرداری برتر در زمینه مناسب سازی هم معرفی و با حضور استاندار تقدیر خواهند شد؛ برخی نواقص در زمینه مناسب سازی ادارات هم از سوی شهرداری‌ها احصا و اعلام شود تا برای رفع آن بتوان اقدام کرد.

عباس زاده گفت: مطب پزشکان هم از جمله اماکنی است که مناسب سازی آن الزامی بوده و باید با جدیت در قبال این مسئله برخورد کرد زیرا در قانون هم به صراحت به آن اشاره شده و اگر پزشکان همکاری نکنند، مطب باید پلمب شود.

وی در خصوص دغدغه معلولان متقاضی ساخت مسکن ملی برای مناسب سازی هم گفت: در صورتی که معلولان امکان اقامت در شهر خوسف را داشته باشند آمادگی واگذاری زمین برای ساخت مسکن ویلایی برای آنها وجود دارد.

عباس زاده ادامه داد: دهک های پایین جامعه معمولاً جزو نیروهای حمایتی هستند که دستگاه‌های دولتی و حمایتی متولی ساخت مسکن برای آنها هستند.

معاون استاندار یادآور شد: تاکنون هزار و ۴۰۰ نفر از شهر بیرجند متقاضی مسکن ویلایی در خوسف شده اند لذا استثنا برای معلولان هم وجود دارد که در هر شهری از استان می‌توان زمین برای ساخت مسکن ویلایی اختصاص داد.

وی با بیان اینکه یکی از شروط مسکن ملی پنج سال سکونت است، تصریح کرد: ترکیب جمعیتی نباید به هم بخورد اما در خصوص معلولان می توان استثنا قائل شد.

حسن شرفی، مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی نیز گفت: رعایت الزامات مناسب سازی در طرح مسکن ملی ویژه معلولان از درخواست های جامعه هدف است.

به گفته وی؛ در شهرستان‌های استان مسکن ویلایی ساخته می شود و از این لحاظ مشکلی ندارند اما ۷۰ نفر در شهر بیرجند که مشکل جسمی –حرکتی دارند شناسایی شده اند که باید مسکن مناسب برای آنها ساخته شود.

شرفی با اشاره به بحث مناسب سازی معابر و دستگاه‌های اجرایی یادآور شد: دستگاه های اجرایی مکلف هستند درصدی  از اعتبارات تملک دارایی را در زمینه مناسب سازی هزینه کنند.

وی ادامه داد: در ارزیابی انجام گرفته از مدارس و مراکز آموزشی ویژه دانش آموزان استثنایی برخی اصول مناسب سازی رعایت نشده که باید با اختصاص اعتبار مناسب در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha