به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی این اداره کل، فهیمه مهمان نواز اظهار کرد: بازرسی از آسانسورهای ساختمانهای عمومی و دستگاه های دولتی و مراکز درمانی در دستور کار این اداره کل قرار دارد و توسط کارشناسان و شرکتهای همکار در استان انجام می شود و برای اطمینان از برقراری شرایط ایمنی آسانسورها، لازم است آسانسورهای فعال، سالیانه توسط شرکتهای بازرسی فنی تأیید صلاحیت شده و بازرسی شوند.
به گفته وی سال گذشته نیز ۴۶۲ فقره گواهی تاییدیه ایمنی و کیفیت آسانسور بعد از حدود ۸۰۰ بازرسی توسط کارشناسان و شرکتهای همکار در این استان صادر شد.
مهان نواز افزود: تاییدیه های آسانسور دارای اعتبار یکساله است و در صورت انجام نشدن سرویس، مسوولیت هر گونه از حوادث در این زمینه متوجه مالکان و مدیران ساختمان های دارای آسانسور و شرکت طرف قرارداد سرویس و نگهداری است و باید در این زمینه حساسیت لازم را داشته باشند.
مهمان نواز یادآور شد: الزام استانداردسازی آسانسورهای دستگاه های اجرایی همانند تمامی آسانسورهای نصب شده با توجه به استاندارد اجباری، به صورت مداوم به دستگاه های اجرایی ابلاغ می شود و مطابق با مصوبات شورای استاندارد استان در دوره های متوالی تمامی دستگاه های اجرایی ملزم به اخذ تاییدیه ایمنی در ساختمان های زیرمجموعه هستند.
انتهای پیام
نظرات