آیسان صادقی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به موضوع نقشه مهندسی فرهنگی شهرستان، اظهار کرد: ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی در استانها بر عهده ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی استان است. همچنین مسئولیت تدوین برش استانی نقشه مهندسی با مشارکت شورای فرهنگ عمومی استان، بر عهده شورای برنامهریزی و توسعه استان نهاده شده است.
وی افزود: در طرح نقشه مهندسی استان زنجان پنج مسئله اولویتدار فرهنگی در سطح استان با ۱۰۲ اقدام استانی متناظر با هر یک از اقدامات ملی با قابلیت اجرایی تهیه و تدوین شده و ۱۹۳ برنامه و فعالیت دستگاهی یا به عبارتی پروژههای ناظر به حل هر یک از مسائل فرهنگی استان با نگاهی به شرح وظایف و مأموریتهای دستگاههای استان ذکر شده است.
وی با اشاره به تقویم فرهنگی ابهر در سال ۱۴۰۲، عنوان کرد: طبق مصوبه جلسه پیشین شورا، تدوین برنامههای فرهنگی شهرستان در قالب تقویم فرهنگی میبایست بر اساس نقشه مهندسی فرهنگی استان و در راستای تحکیم بنیان خانواده و رشد جمعیت، سبک زندگی اسلامی ایرانی با رویکرد جهاد تبیین و افزایش نشاط اجتماعی در سطح شهرستان باشد.
این مسئول به ارسال بیش از 60 عنوان برنامه احصا شده از برنامههای اعضا شورای فرهنگ عمومی در 8 موضوع به این شورا اشاره کرد و افزود: تصمیمگیری در نحوه تجمیع برنامههای پیشنهادی، بودجهریزی و همکاری بین دستگاهها و توجه به برنامهریزیها به لحاظ کیفی و تعیین برنامههای اولویتدار با شاخصها باید مدنظر قرار گیرد تا شاهد به ثمر نشستن این برنامهها باشیم.
وی با بیان اینکه دوام و بقای هر جامعهای مبتنی بر اصول فرهنگ است که هویت جامعه را میسازد، گفت: از اینرو مهمترین رکن هویت بخش در هر جامعهای، پیشینه و غنای فرهنگی آن است.
انتهای پیام
نظرات