• پنجشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402030402846
  • منبع : نمایندگی گیلان

رئیس اداره میراث فرهنگی شفت عنوان کرد

بازدید سالانه ۵۰۰۰ گردشگر از گلابگیری گیلده شفت

بازدید سالانه ۵۰۰۰ گردشگر از گلابگیری گیلده شفت

ایسنا/گیلان رئیس اداره میراث فرهنگی شفت با اشاره به ثبت «گلابگیری گیلده شفت» در فهرست میراث ناملموس کشور، گفت: هر ساله این شهرستان میزبان بیش از ۵۰۰۰ نفر گردشگر در قالب تورهای گلابگیری در بازه زمانی اوایل اردیبهشت ماه لغایت اوایل خرداد ماه است.

رسول فروغی در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی شفت و رویش گل‌های محمدی در منطقه جیرده علی الخصوص گیلده، هر ساله این شهرستان میزبان بیش از ۵۰۰۰ نفر گردشگر در قالب تورهای گلابگیری در بازه زمانی اوایل اردیبهشت ماه لغایت اوایل خرداد ماه است.

رئیس اداره ‌میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شفت با اشاره به اینکه شفت به عنوان یکی از شهرستان‌های برتر صنعت گلابگیری مطرح است، افزود: پس از ثبت ملی گلابگیری روستای گیلده در فهرست میراث ناملموس کشور تلاش شده تا با برگزاری جشنواره نیز این صنعت بیش از گذشته توسعه یابد.

وی با تاکید بر اینکه طی سال‌های اخیر رشد سطح زیر کشت گل محمدی در روستاهای شفت علاوه بر کارآفرینی رونق اقتصادی نیز داشته است، گفت: سالانه ۴۰۰۰ لیتر گلاب در این شهرستان تولید می‌شود.

فروغی تصریح کرد: شیوه سنتی تهیه گلاب در روستای گیلده از قدمتی طولانی برخوردار بوده و از اواخر قاجار رواج داشته است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هکتار از زمین‌های این روستا به کشت این محصول اختصاص دارد.

وی با تاکید بر اینکه معرفی آیین‌ها و فرهنگ‌ها از جمله عناصر تقویت گردشگری در شفت است، خاطرنشان کرد: جذب گردشگر در این شهرستان نباید تنها متکی بر جاذبه‌های طبیعی و میراثی باشد و می‌طلبد تا با تلاش و پرداختن به آیین‌ها و سنن اصیل هر روستا نسبت به توسعه پایدار گردشگری اقدام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha