به گزارش ایسنا، احمدرضا فیروزی در حاشیه برگزاری مسابقه «کتاب سه دقیقهای» که در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، گفت: کتاب موضوعی آشنا و غریب است به این دلیل که همه ما با کتاب مأنوس هستیم اما در سالیان اخیر با گسترش شبکههای مجازی و اجتماعی از جایگاه واقعی خود دور شده است.
فیروزی با بیان اینکه همیشه به کتابهایی که بنیان اصلی علم را تشکیل میدهند نیاز داریم؛ به مسابقه کتاب سه دقیقهای اشاره کرد و افزود: متأسفانه شور و شوق دانشجویی در دانشگاهها برای مشارکت در چنین برنامههایی کمرنگ شده است و امیدواریم مجامع علمی و نهادهای فرهنگی تلاش کنند باز به روزهای اوج فرهنگی در دانشگاهها بازگردیم.
رئیس جهاد دانشگاهی البرز مخاطبمحوری را یکی از ملاکهای اصلی برنامههای فرهنگی عنوان و تصریح کرد: در بحث کتابخوانی باید با اجرای چنین برنامههایی به معرفی کتابهای مختلف و ترویج کتاب و افزایش سرانه مطالعه برای رسیدن به نقطه مطلوب کمک کنیم.
امیدواریم کرج به عنوان پایتخت کتاب ایران معرفی شود
سعید قاسمی جیردهی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی هم درباره مسابقه کتاب سه دقیقهای گفت: در این مسابقه دانشجویان در سه دقیقه باید درباره یک کتاب که مطالعه کردهاند توضیح دهند. نحوه ارائه شرکت کننده توسط داوران براساس آیتمهای مشخص ارزیابی و به آن امتیاز داده میشود.
وی با بیان اینکه نفرات برگزیده از مرحله استانی به مرحله بعد راه پیدا میکنند، خاطرنشان کرد: این مسابقه در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی و ترغیب مخاطبان به مطالعه کتابهای معرفی شده برگزار میشود.
قاسمی جیردهی افزود: مسابقه کتاب سه دقیقهای توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی برنامهریزی و با همکاری معاونتهای فرهنگی جهاد دانشگاهی در دانشگاههای کشور به اجرا در آمده است.
وی در پایان با اشاره به نامزدی کرج برای پایتختی کتاب ایران، گفت: امیدواریم اجرای چنین برنامههایی به این موضوع کمک کند تا کرج به عنوان هشتمین پایتخت کتاب کشور معرفی شود.
گفتنی است نفرات زیر به عنوان برگزیدگان این مرحله از مسابقه معرفی شدند:
مرضیه صمیمیت از دانشگاه خوارزمی با معرفی کتاب «تولستوی و مبل بنفش»
فاطمه شاهبخت از مرکز علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی کرج با معرفی کتاب «سلام بر ابراهیم»
مهدیه حسینی از دانشگاه خوارزمی با معرفی کتاب «دختری با هفت اسم»
انتهای پیام
نظرات