دکتر زهرا معتمدی چهارشنبه سوم خرداد در توضیح اقدامات اجرایی شده از سوی مرکز MCMC به خبرنگاران گفت: یکی از فعالیتهای این واحد اعزام و انتقال بیمار بین بیمارستانها و ثبت آمار تخت اشغالی یا خالی مراکز درمانی زیر مجموعه علوم پزشکی شیراز و ثبت و پیگیری مصدومان حوادث به صورت شبانه روزی است.
معتمدی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۵۱۴۳ درخواست پذیرش اعزام بیمار از سوی سامانه MCMC این دانشگاه رسیدگی و ثبت شده است.
او، هدایت هدفمند بیماران اعزام شده و نیز پیگیری روند درمان در گروه های پر خطر و به حداقل رساندن تاخیر در نقل و انتقالات بیماران به واسطه وجود تخت خالی و یا مرکز متناسب با شرایط بیمار را از جمله مهم ترین اقدامات موثر این مرکز دانست.
به گفته این مقام مسئول در علوم پزشکی شیراز، طی این مدت، ارایه خدمت به بیش از ۴ هزار مادر باردار نیازمند به مراقبت های ویژه در مرکز پایش مراقبت های درمانی در دو حوزه بهداشت و درمان مورد پیگیری قرار گرفته است.
او ادامه داد: در این مرکز در هر نوبت کاری، یک پزشک، پنج پرستار و یک ماما به طور شبانه روزی فعالیت دارند و کارشناسان در هر نوبت کاری به صورت مقیم حضور داشته و تمامی وظایف این مرکز را پیگیری و بررسی می کنند.
معتمدی با بیان اینکه براساس آمارها روزانه به طور متوسط به ۱۰۰ درخواست پذیرش بیمار، رسیدگی می شود، اضافه کرد: مردم می توانند در صورت برخورد با هرگونه مشکل در اورژانس بیمارستان ها به سرپرستار مستقر در این بخش مراجعه و در صورت حل نشدن مشکل، با مرکز پایش مراقبت های درمانی به شماره سامانه ۱۸۱۹ تماس بگیرند.
رئیس مرکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه هدف از فعالیت شبانه روزی این مرکز را ارتقای کیفیت خدمات درمانی دانست و گفت: این هدف با استفاده از دوربین های نصب شده در بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه و مانیتورهای مرکزی و نظارت بر نحوه خدمات رسانی به بیماران در بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه به صورت آنلاین در حال انجام است.
برقراری ارتباط موثر و هماهنگ در تمامی سطوح حوزه بهداشت و درمان، شناسایی موثر چالش های بیمارستانی و تسریع در ارایه خدمات به بیماران پرخطر با بهره گیری از یک سامانه منسجم اطلاعاتی و نظارتی فرآیندگرا و نتیجه گرا و وجود سامانه هایی نظیر پیشگیری از خودکشی، بیماران واگیر، شکایات، خرابی تجهیزات و کمبودهای دارویی بیمارستان ها و داشبورد مدیریتی کنترل بحران از دیگر فعالیت های این مرکز بود که دکتر معتمدی به آن اشاره کرد.
به گزارش ایسنا، مرکز پایش مراقبتهای درمانی (MCMC)، از سال ۱۳۸۹ به عنوان یک سامانه منسجم نظارتی، برای نخستین بار در کشور به ابتکار دانشگاه علوم پزشکی شیراز کار خود را آغاز کرده و در ادامه در سایر نقاط کشور الگوبرداری و راه اندازی شده است.
انتهای پیام
نظرات