• سه‌شنبه / ۲ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۰:۱۸
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402030201572
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

نشست مشترک جهاد دانشگاهی کشور و استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

نشست مشترک جهاد دانشگاهی کشور و استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد نشست سه جانبه معاونان جهاد دانشگاهی کشور، معاون اقتصادی استانداری و جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد درباره گسترش همکاری‌های در عرصه مختلف در تهران برگزار شد.

این نشست با حضور سید رضی آقا سیدی معاون پشتیبانی و دکتر فتح الهی معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد و رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان کهگیلویه و بویراحمد در تهران برگزار شد.

«سید رضی آقا سیدی»، معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی کشور در این نشست با اشاره به پتانسیل‌های جهاددانشگاهی گفت: آماده هستیم با توجه به مشکلات و خلأهای شناسایی شده استان کهگیلویه و بویراحمد از ظرفیت های جهاد دانشگاهی سراسر کشور استفاده کنیم و به کمک این استان می آوریم تا گامی در جهت توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد برداریم.

همچنین «دکتر یعقوب فتح‌الهی ننه کران»، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور در ادامه این نشست گفت: جهاد دانشگاهی در زمینه ناباروری، سلول های بنیاد، ذخایر ژنتیک و تولیدات ملی پیشتاز است و در کشور و حتی دنیا دستاوردها و سابقه خوبی دارد.

وی افزود: این نهاد انقلابی آماده همکاری با جهاد دانشگاهی واحد استان کهگیلویه و بویراحمد در جهت رفع خلا هاست.

برگزاری نشست سه جانبه با محوریت جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد

همچنین «سید احسان عسکری»، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای پتانسیل ها و ظرفیت های زیادی در بخش های مختلف از جمله اقتصادی، گردشگری، طبیعت، جنگل، رواناب‌ها، نفت و گاز، گیاهان دارویی و معادن است.

وی افزود: برخی از خلاها در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که با توجه دانشگاه ای مبنی بر رفع خلا ها و انجام کارهای بر زمین مانده انتظار داریم این نهاد انقلابی در زمینه رفع آنها ورود کرده و استان را کمک کند و ما در استانداری نیز کمک می‌کنیم که به صورت مشترک اقدامات مثبت و مهمی در استان انجام دهیم.

عسکری اظهار کرد: معدن یکی از پتانسیل های استان کهگیلویه و بویراحمد است که قرار شد در زمینه علمی و تحقیقاتی و تبدیل به محصولات جانبی به صورت مشترک با جهاددانشگاهی کشور اقداماتی و برنامه های را در استان اجرایی کنیم.

به گزارش ایسنا، «سید داود موسویان»، رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست با اشاره به نیاز استان کهگیلویه و بویراحمد به آزمایشگاه ژنتیک و مرکز تشخیص، غربالگری و درمان سرطان زنان گفت: از جهاد دانشگاهی مرکز و استانداری کهگیلویه و بویراحمد برای راه اندازی این مراکز در خواست کمک داریم.

گفتنی است که در این نشست مقرر شد در سفر دوم رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد، کارخانه آفت کش های گیاهی و آنتی بیوتیک های گیاهی جهاد دانشگاهی این استان در شهرستان گچساران و با کمک اعتباری و بودجه ای دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی مورد توجه ویژه قرار گیرد. همچنین سایر مراکز و واحدهای جهاددانشگاهی در این زمینه به کمک بیایند با تحقیق و توسعه محصولات متعدد و متنوعی را تولید کند.

مقرر شد با همکاری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیاز سنجی و بررسی‌های لازم صورت گیرد تا از ظرفیت پژوهشگاه رویان برای درمان زوج های نابارور استان کهگیلویه و بویراحمد استفاده شود و همچنین زمینه ایجاد و راه اندازه یک شعبه از این پژوهشگاه در استان فراهم شود.

پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی کشور در زمینه استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت‌های گیاهان دارویی استان کهگیلویه و بویراحمد ورود کرده و به این استان کمک کند.

همچنین با توجه به نیاز استان کهگیلویه و بویراحمد به آزمایشگاه ژنتیک و مرکز تشخیص، غربالگری و درمان سرطان زنان در استان، جهاد دانشگاهی کشور و استانداری کهگیلویه و بویراحمد برای راه اندازی و بهره برداری از این دو مرکز برای کمک و حمایت اعلام آمادگی کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha