• سه‌شنبه / ۲ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402030201446
  • خبرنگار : 50199

وزیر علوم خبرداد

راه اندازی سامانه "دانا" برای ثبت تحقیقات و دستاوردهای پژوهشی کشور

راه اندازی سامانه "دانا" برای ثبت تحقیقات و دستاوردهای پژوهشی کشور

ایسنا/مازندران وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه‌ها و نقش آموزش در این زمینه، گفت: سامانه جامع دانا برای ثبت تحقیقات و دستاوردهای پژوهشی در کشور راه اندازی می شود.

محمدعلی زلفی گل امروز در آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی "حرکت" که در پردیس دانشگاه مازندران واقع در بابلسر برگزار شد، اظهار کرد: دانشجویان سرآمد که در عرصه های مختلف فعال هستند باید از امتیازات مختلفی برخوردار شوند.

 وی با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد جریانی هستیم تا پویایی علمی، سیاسی و اجتماعی در بین دانشجویان افزایش یابد، افزود: رفع صددرصدی چالش های آموزش مهارتی، بخشی از ضرورت های آموزش عالی به شمار می رود.

وزیر علوم، تحقیقات وفناوری گفت: با تزریق فرهنگ کارآفرینی در بین دانشجویان، روزهای بدون دغدغه دانش آموختگان در بحث اشتغال را در سال‌های آینده شاهد خواهیم بود.

زلفی گل با اشاره به اینکه، به دنبال آن هستیم تا دانش و علم سنجی را رواج دهیم، بیان کرد: آموزش مهارت محور و اخلاق علمی باید روز به روز در دانشگاه های کشور افزایش یابد.

وزیرعلوم از انجمن‌های علمی دانشجویی درخواست کرد تا در خصوص هوش مصنوعی بیشتر بپردازند و در این عرصه کار کنند.

این مسئول یادآور شد: کشورهای پیشرفته به دنبال صدور علم و فناوری جدید هستند؛ کشوری در حوزه علم و فناوری برتر است که هواپیما، هوش مصنوعی و لپ تاپ تولید می‌کند.

وزیر علوم با تاکید بر اینکه ایران اسلامی در تولید علم و فناوری باید به جایگاهی دست یابد که سرآمد باشد، تصریح کرد: بهترین نوع سرمایه گذاری تولید علم است.

زلفی‌گل با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه‌ها و نقش آموزش در این زمینه، یادآور شد: سامانه جامع دانا برای ثبت تحقیقات و دستاوردهای پژوهشی در کشور راه اندازی می شود.

وی به کارکرد موثر سامانه جامع دانا اشاره کرد و افزود: کارهای علمی در دانشگاه‌ها حائز اهمیت است و تمام نیازهای تحقیقاتی کشور در سامانه دانا ثبت و دانشجویان می‌توانند از طریق این سامانه با دستاوردهای پژوهشی آشنا شوند.

 قابل ذکر است، فراخوان پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت از شهریور سال گذشته آغاز و دریافت آثار به دبیرخانه وزارت علوم مهرماه سال ۱۴۰۱ دستور کار قرار گرفت که یک هزار و ۲۸۸ اثر از ۸۶ دانشگاه‌های متعدد از سوی دبیرخانه برای پانزدهمین جشنواره‌ بین‌المللی حرکت راه یافت.

از این تعداد آثار ۹۵ اثر در حوزه هنر و معماری، ۱۶۵ اثر کشاورزی، ۳۷۷ اثر فنی مهندسی، ۱۶۳ اثر علوم پایه، ۴۴۹ اثر علوم انسانی و ۳۹ اثر در حوزه سفیر حرکت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha