• دوشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402030100610
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

در خراسان جنوبی انجام شد؛

کاربردی سازی تحقیقات علمی با انعقاد تفاهم نامه بین جهاددانشگاهی و مرکز آموزش کشاورزی

کاربردی سازی تحقیقات علمی با انعقاد تفاهم نامه بین جهاددانشگاهی و مرکز آموزش کشاورزی

ایسنا/خراسان جنوبی تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی خراسان جنوبی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، به منظور کاربردی سازی تحقیقات علمی و پژوهشی منعقد شد. 

به منظور مشارکت، تبادل و بهره‌مندی از خدمات، تخصص‌های علمی، پژوهشی و فنی متقابل برای اجرای طرح پژوهشی "شناسائی گونه و تعیین موقعیت تبارزایشی گونه زرشک بی دانه بر اساس ترکیب خصوصیات ریخت شناختی و داده‌های مولکولی" در خراسان جنوبی، تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی خراسان جنوبی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، امروز یکشنبه یکم خردادماه با حضور مسئولان این دو مجموعه به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، این تفاهم نامه دو ساله در ۸ ماده و دو نسخه تنظیم و در دفتر ریاست جهاددانشگاهی استان به امضای طرفین رسید.

سیدمحمدحسین سیدکاشی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، در این نشست اظهار کرد: معرفی و ثبت محصولات فراسودمند فرموله شده بر پایه عناب، زرشک و زعفران یکی از اقدامات قابل توجه در مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی استان است که می‌تواند سهم قابل توجهی در کاهش خام فروشی این سه محصول استراتژیک استان داشته باشد.

وی با بیان اینکه کار ما در این مجتمع تولید دانش فنی فرآورده‌هایی است که از زرشک و عناب به دست می‌آید، بیان کرد: فعالیت‌های این مرکز سهم قابل توجهی در افزایش رغبت کشاورزان به تولید داشته و بستری برای تهیه محصولات سالم در استان فراهم کرده است.

کاربردی سازی تحقیقات علمی با انعقاد تفاهم نامه بین جهاددانشگاهی و مرکز آموزش کشاورزی

علیرضا مقری فریز، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی نیز با اشاره به فعالیت‌های این مرکز، افزود: ارتقای عملکرد کشوری و انجام تحقیقات تقاضا محور و ترویج و انتقال دانش به مزارع و انجام آموزش‌های متناسب از اهم وظایف مرکز تحقیقات بوده که باعث شده در ارزیابی‌های ملی همواره حائز رتبه های برتر شویم.

وی با اشاره به معرفی دو رقم عناب ماژان و سیوجان و تجاری سازی و فروش رقم عناب در سطح کشور، تصریح کرد: تالیف و ترجمه بیش از ۲۰ عنوان کتاب در حوزه‌های مختلف و چاپ اطلس ذخایر ژنتیکی محصولات باغی استان و کاربردی سازی تحقیقات علمی از جمله اقدامات بوده است.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی با بیان اینکه عملکرد تولیدات این مرکز براساس ارزیابی‌ها بین ۲ الی ۳ برابر متوسط عملکرد تولیدکنندگان برتر استانی است، یادآور شد: امیدواریم این تفاهم‌نامه فصل مشترکی برای انجام اقدامات مطلوب تر و عملکرد بهتر باشد تا بتوانیم با استفاده بهینه از منابع آب و خاک و نهاده‌ها عملکرد مناسبی در سطح استان داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha