دکتر علی حقیزاده، امروز یکم خردادماه در همایش تنوع زیستی و حفاظت از منابع طبیعی که به مناسبت روز جهانی تنوع زیستی در سالن آمفیتئاتر دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حفظ محیط زیست و منابعطبیعی، باید این مقوله در جامعه تبدیل به فرهنگ شود.
وی اضافه کرد: با توجه به تلنگرهای علمی راجع به اکوسیستمهای طبیعی در خصوص زیستگاههای جانوری و گیاهی که در خطر انقراض هستند در کره زمین با این چالش مواجه هستیم، کره زمین را نمیتوان بدون اکوسیستم طبیعی آب شیرین تصور کرد.
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان گفت: ۳۰ درصد تنوع زیستی کشور در لرستان است که باید به آن اهمیت دهیم و در حفظ آن کوشا باشیم.
حقیزاده در ادامه با بیان اینکه دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان دارای گروههای مختلف جنگلداری، مرتع و آبخیزداری، محیط زیست و شیلات است، افزود: با توجه به بزرگداشتهای مختلف در کشور و با کمک دستگاههای اجرایی استان بنا داریم در بخشهای شیلات، آبخیزداری، جنگلداری و منابع طبیعی همایشهای فاخری را در لرستان برگزار کنیم.
وی تبادل نظر و همکاری علمی بین دستگاههای اجرایی و دانشگاه لرستان را یکی از اهداف برگزاری همایش تنوع زیستی و حفاظت از منابع طبیعی دانست و با بیان اینکه تعامل بین این دو بخش منتج به حل مشکلات استان خواهد شد، تصریح کرد: این جامعه نخبگان دانشگاه لرستان آمادگی همکاری با بخش اجرایی استان را دارد.
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با بیان اینکه متاسفانه به نخبگان اجرایی کمتر توجه شده است، اضافه کرد: مدیران بخش اجرا و نخبگان اجرایی خروجی دانشگاه هستند و باید از این ظرفیتها و سرمایههای انسانی غافل نشویم.
حقی زاده گفت: در این مدت کوتاهی که مسئولیت دانشکده را برعهده گرفتم توانستهایم نشستهای خوبی را با دستگاههای اجرایی داشته باشیم و بخش اجرایی استان مطمئن باشند که بهتر از دانشگاه مشاوری نخواهند داشت.
انتهای پیام
نظرات