• یکشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۶:۵۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402023120280
  • خبرنگار : 50405

نماینده ایرانشهر با اشاره به دیدار رئیس جمهور با نخست‌وزیر پاکستان:

این اولین بار در تاریخ استان بود که مقامات بلندپایه دو کشور با یکدیگر دیدار کردند

این اولین بار در تاریخ استان بود که مقامات بلندپایه دو کشور با یکدیگر دیدار کردند

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده مردم ایرانشهر در مجلس با اشاره به دیدار رئیس جمهور با نخست‌وزیر پاکستان و افتتاح بازارچه مرزی پیشین و خط دوم تبادل برق با این کشور، گفت: در تاریخ سیستان و بلوچستان این اولین بار بود که دو مقام بلندپایه دو کشور در این استان با یکدیگر دیدار کردند و پای میز مذاکره نشستند.

عبدالناصر درخشان با اشاره به دیدار رئیس جمهور با سران طوایف و معتمدین سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: سیستان و بلوچستان متشکل از همین اقوام و طوایف است و مسئولین دولتی و حکومتی برای تقویت اتحاد در بین اقشار مختلف جامعه، باید پای صحبت‌های سران طوایف بنشینند؛ چراکه هر کدام از این افراد نماینده قشر زیادی از مردم استان اند. در این دیدار نیز هر کدام از سران طوایف و معتمدین استان مسائلی را در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی بیان کردند و آقای رئیسی نیز با موضوعات مطرح شده بسیار عالمانه برخورد و قول پیگیری داد.

وی با اشاره به تاکیدات رئیس جمهور بر لزوم دلجویی از مردم بی‌گناهی که در حادثه سال گذشته مسجد مکی زاهدان آسیب دیدند، افزود: رئیس جمهور حتی گفتند که تمایل دارند با حضور در خانه این افراد، شخصا از آنان دلجویی کنند. این توجهات نباید مقطعی باشد و باید ادامه یابد.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس با اشاره به دیدار رئیس جمهور با نخست‌وزیر پاکستان و افتتاح بازارچه مرزی پیشین و خط دوم تبادل برق با این کشور، بیان کرد: در تاریخ سیستان و بلوچستان این اولین بار بود که دو مقام بلندپایه دو کشور در این استان با یکدیگر دیدار کردند و پای میز مذاکره نشستند و این نویدبخش رخ دادن اتفاقات خوب برای استان است.

درخشان ادامه داد: بازارچه پیشین در شهر مرزی پیشین قرار دارد و جمعیت بالایی در این شهر و شهرهای اطراف زندگی می‌کنند. به علاوه در پاکستان نیز در حوالی مرز پیشین جمعیتی حدود یک میلیون نفر در حال زندگی اند، لذا این بازارچه می‌تواند نیازهای یک میلیون نفر از مردم پاکستان را با کالاهای ایرانی برطرف کند.  

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های عظیمی در حوزه‌های کشاورزی و ترانزیت کالا دارد، اضافه کرد: بلوچستان ایران و بلوچستان پاکستان از نظر شکلی مانند هم اند، اما ظرفیت‌هایی که جمهوری اسلامی برای بلوچستان ایران ایجاد کرده است، اصلا قابل مقایسه با بلوچستان پاکستان نیست، لذا از ظرفیت‌های ایجاد شده در ایران، برای تامین نیازهای آن منطقه در پاکستان نیز می‌توان استفاده کرد. کارخانه‌های سیمان خاش و سیمان سیستان دو ظرفیت عظیمی هستند که بخش زیادی از تولیدات خود را به پاکستان صادر می‌کنند.

عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این استان دارای ظرفیت‌های عظیمی است که می‌تواند برای تقویت دیپلماسی اقتصادی کشور به کارگرفته شود، خاطرنشان کرد: نیاز است که مجموعه استانداری این ظرفیت‌ها را فعال کند و خصوصا رایزنی‌ها و رفت‌وآمدهای میان مقامات استان سیستان و بلوچستان و ایالت بلوچستان پاکستان افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha