• یکشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402023119983
  • خبرنگار : 50378

تولیت آستان قدس رضوی:

الگوهای غربی راهبرد استعمار برای هویت‌زدایی و سلطه بر ملت‌هاست

الگوهای غربی راهبرد استعمار برای هویت‌زدایی و سلطه بر ملت‌هاست

ایسنا/خراسان رضوی تولیت آستان قدس رضوی نابودی هویت ملت‌ها را راهبرد استعمار برای سلطه بر کشورها عنوان کرد و یکی از ابزار هویت‌زدایی از جوامع توسط غرب را ارائه الگوهای مبتذل به جوانان معرفی کرد.

حجت‌الاسلام احمد مروی در مراسم آغاز جشن‌های دهه کرامت که صبح امروز، ۳۱ اردیبهشت ‌ماه، همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) در حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) در قم برگزار شد، آغاز دهه مبارک کرامت را تبریک و با اشاره به عظمت مقام والای حضرت فاطمه معصومه(س) اظهار کرد: امام صادق(ع)، امام رضا(ع) و امام جواد(ع) در روایاتی جداگانه در خصوص اهمیت زیارت حضرت فاطمه معصومه(س) می‌فرمایند «کسی که فاطمه معصومه(س) را با معرفت زیارت کند، بهشت برای او خواهد بود» که نشان‌دهنده جایگاه رفیع این بانوی با کرامت است.

وی در تفسیر این روایات تصریح کرد: بهشتی که در این روایات بیان شده، تنها مربوط به آخرت نیست و در مراتب پایین‌تر در همین دنیا نیز آغاز خواهد شد؛ زیارت با معرفت می‌تواند انسان را از جهنم مادیات نجات و به سوی رضوان الهی رهنمود سازد.

تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش تأثیرگذار حضرت فاطمه معصومه(س) در شکل‌گیری شخصیت بانوی مسلمان پرداخت و با بیان اینکه حضرت معصومه(س) نماد و الگوی دختر مسلمان است، عنوان کرد: امروز دیگر جنگ و تهاجم نظامی ابزار استعمارگران برای سلطه بر یک کشور نیست؛ نبرد سخت برای آنان پرهزینه و کم‌فایده است؛ امروز استکبار حتی به این معنا رسیده که تحریم‌های اقتصادی نیز نمی‌تواند یک کشور را لقمه‌ای راحت برای استعمارگران و دشمنان انسانیت قرار دهد.

وی با بیان اینکه نابودی هویت ملت‌ها راهبرد استعمار برای سلطه بر کشورهاست، اضافه کرد: بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی در امتداد بعثت پیامبر گرامی(ص) هویت‌بخشی به ملت ایران بوده و امروز دشمن این دستاورد بزرگ را هدف قرار داده و می‌خواهد ما را از درون تهی سازد و هویت دینی و ملی ما را بگیرد.

مروی با بیان اینکه تمام توفیقات و موفقیت‌های کشور در سال‌های پس از انقلاب به برکت احیاء هویت دینی و ملی مردم حاصل شده، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار سال گذشته با مردم شریف قم، فرمود «مهمترین کار انقلاب این بود که ایران عزیز را از هاضمه غرب بیرون کشید» و استقلال را به برکت هویت‌بخشی به ملت نصیب کشور ما کرد.

وی اضافه کرد: سلطه‌گران به دنبال ایجاد سلطه اقتصادی و سیاسی بر کشورها هستند و این هدف شوم محقق نمی‌شود مگر اینکه هویت فرهنگی، دینی، انسانی و ملی را از آن ملت بگیرند؛ اگر دشمن در سلب شخصیت یک ملت موفق شود آنگاه دیگر تمام اهداف برای دشمن به راحتی حاصل خواهد شد.

تولیت آستان قدس رضوی خطاب به جوانان گرفتار در ناهنجاری‌های اجتماعی گفت: دختران و پسران عزیز شما متعلق به جامعه اسلامی هستید و شما را دوست داریم، اگر ناهنجاری در رفتار شما می‌بینیم، ابتدا برای شما غصه و خون دل می‌خوریم که چرا دشمن بتواند نسل جوان عزیز ما را که باید آینده‌سازان این کشور، نظام و این انقلاب باشند را از کف ما برباید.

وی اظهار کرد: امروز دشمن به دنبال گرفتن هویت انسانی، ملی و دینی ملت ایران هستند تا مردم به کشور و دین خود افتخار نکنند؛ اگر دشمن بتواند هویت ایرانی و مسلمانی را از ما بگیرد، آنگاه هیچ مانعی برای اجرای همه برنامه‌های شوم استکباریش وجود نخواهد داشت.

مروی خاطرنشان کرد: امروز غرب با استفاده از رسانه و فضای مجازی به دنبال الگوسازی‌های مبتذل برای دختران و پسران ما با هدف هویت‌زدایی از آن‌هاست؛ جوانان در الگوهایی که غرب ارائه می‌دهد تأمل کنند، آن‌ها دلسوز شما نیستند، آن‌ها الگوهای موفقشان در حوزه‌های علم، دانش، فناوری، اقتصاد و پیشرفت را به شما معرفی نمی‌کنند، آن‌ها را برای خود نگاه می‌دارند و بی‌مصرف‌ها و هرزه‌ها را زینت داده و به عنوان طلا و نقره در مقابل چشمان ما قرار می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: همزمان یک شعار اذهان بخشی از جوانان و نوجوان را می‌گیرد؛ آیا فکر کرده‌اید این شعار از کجا آمده و آیا برگرفته از هویت دینی و ملی ماست یا بدخواهان ما این شعار را با جلوه و ظاهر زیبا و فریبنده زندگی و آزادی ایجاد کرده‌اند؟

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به تاریخ جنایات و ظلم‌های غرب علیه زنان تصریح کرد: عده‌ای اگر می‌خواهند غرب را به عنوان الگو انتخاب کنند، حرفی نیست اما لااقل تاریخ غرب را بخوانید؛ آیا آن‌ها برای زن حقوق و حق انسانی قائل شدند؟ تا ۱۰۰ سال قبل در اروپا زنان حق مالکیت نداشتند و تمام املاک زنان با ازدواج به همسر آن‌ها تعلق می‌گرفت و اگر هم حق مالکیت برای زنان قائل شدند، زمانی بود که با پایان دوران برده‌داری و کمبود نیروی کار ارزان‌قیمت در کارخانجات به زنان حق مالکیت برای تشویق به کار در کارخانجات دادند.

وی در ادامه با طرح این سؤال که آیا امروز زنان در غرب آزاد هستند، گفت: اگر آزادی به معنای برهنگی و لاابالی‌گری باشد، از ابتدای خلقت تمام حیوانات این تمدن و آزادی را داشتند و این امر نیاز به فرهنگ و تمدن غربی ندارد؛ اگر برهنگی نشانه تمدن باشد، حیوانات متمدن‌ترین و آزادترین موجودات روی زمین هستند.

مروی اضافه کرد: غرب زن را برده، ابزار و حقیر کرده و هویت انسانی را از او گرفته و بدتر از یک حیوان در اختیار مردان شهوت‌ران و کثیف قرار داده است. آیا این آزادی، هویت و زندگی دادن به زن است؟ البته جمعیت قابل توجهی از جوانان ما این مسائل را خوب درک می‌کنند و به حفظ هویت ملی خود توجه دارندداما ما برای آن جمعیتی ولو اندک دلمان می‌سوزد و و نمی‌خواهیم حتی اندکی از جوانان ما هویت انسانی و دینی خود را به غرب بفروشند.

وی همچنین در پایان دغدغه‌مندان حوزه ناهنجاری‌های اجتماعی را به الگو قرار دادن سیره پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) توصیه و خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر از واجبات برای ساختن جامعه‌ای سالم و انسانی است اما این فریضه همانند سایر فرایض الهی نیازمند آموزش و آشنایی با احکام آن است؛ همانگونه که بدون آشنایی با احکام روزه، نماز و حج نمی‌توان آن‌ها را انجام داد؛ بدون آشنایی با احکام و مطالعه نمی‌توان امر به معروف و نهی از منکر کرد و اگر می‌خواهیم انجام این فریضه را صحیح و اثرگذار انجام دهیم باید دستمان به لحاظ معارف پر باشد.

بر اساس گزارش روابط عمومی آستان قدس رضوی، تولیت آستان قدس رضوی گفت: امام رضا(ع) فرمود «ابتدا معارف، سیره و سبک زندگی مارا فرا بگیرید و سپس آن را به مردم منتقل کنید و اگر اینگونه باشد، قطعا تاثیرگذار نیز خواهد بود».

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha