محمدمهدی اعلایی، در آیین ملی نکوداشت پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس خوشنویسی و میراث مکتوب که با حضور علی دارابی، قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور امروز شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: پیشینه درخشان استان قزوین ماحصل تلاش پیشکسوتان پر افتخار در اهتزاز پرچم هنر این شهر و سپردن آن به دست هنرمندان عصر حاضر است.
وی بیان کرد: در سالهای اخیر شأن و جایگاه هنر خوشنویسی قزوین در جایجای کشور معرفی شده و حتی فراتر از مرزهای ایران پیش رفته است چراکه قزوین صاحب هنر اصیل خوشنویسی و دارای سبک و ادعا در این عرصه است.
استاندار قزوین گفت: قزوین را به شهر تاریخ و طبیعت میشناسند که باید ظرفیت و قابلیتهای این استان را بیش از پیش کشف و به ایران و جهان معرفی کرد. داشتههای استان قزوین بسیار بیشتر از حد تصور گردشگران است که همواره از گشت و گذار در این استان و دیدن آثار و دستاوردهای آن متعجب و مشعوف میشوند.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری همایشها و جشنوارهها، معرفی استان قزوین در سطح ملی و فراملی را سرعت میدهد. در این بین اقتصاد میراث و گردشگری و اقتصاد هنر هم باید در رأس توجهات قرار گیرد تا با برنامهریزیهای دقیق بتوان از عرصههای مغفول مانده در هنر هم رونمایی و بهرهبرداری کرد.
توجه ویژه دولت سیزدهم به میراث فرهنگی
به گزارش ایسنا، علیرضا خزائلی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین نیز در این برنامه اظهار کرد: در مدت ۲ سالی که از عمر دولت سیزدهم میگذرد شاهد توجه ویژه به مسائل فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در پی سفر رئیس جمهور به قزوین در اردیبهشت سال گذشته، ۱۵۰ میلیارد تومان اعتباری بود که دولت برای پروژههای میراث فرهنگی مصوب کرد و تاکنون ۵۰ درصد آن وصول شده و پروژههای میراث فرهنگی را از شمال تا جنوب استان قزوین به جریان انداخته است.
این مسئول بیان کرد: پروژه آزادسازی دولتخانه صفوی و واگذاری مدرسه متروکه در روستای گازرخان به عنوان موزه الموت از جمله پروژههایی بود که پس از سفر ریاست جمهوری به استان در ریل صحیح خود قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات