به گزارش ایسنا، طی سالهای گذشته روشهای گوناگونی برای حمایت از پلتفرمهای داخلی مانند وامهای پنج میلیارد تومانی، پهنای باند مناسب، ارائه فضای هم مکانی به صورت رایگان و کاهش تعرفه مصرف دیتا به یک سوم تعرفه اینترنت درنظر گرفته شد، همچنین برای کسب و کارهایی که اواخر شهریورماه سال گذشته به دلیل ایجاد محدودیت برای برخی پلتفرمهای خارجی زیان دیده بودند، بسته حمایتی ویژه ای درنظر گرفته شد که شامل ۳۰ نوع حمایت دولتی بوده است.
حال با گذشت بیش از هشت ماه از اتفاق رخ داده مسئولان معتقدند اکنون روند طبیعی کسب و کارهای اینترنتی در جریان است؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با استناد بر آمار شرکت ملی پست اواخر سال گذشته به ایسنا اعلام کرد: آمار ترافیک شرکت ملی پست از نظر جابجایی تعداد مرسولهها، نسبت به شهریورماه افزایش پیدا کرده است. این آمار در ماههای مهر و آبان کمی افت داشت اما اکنون هم درآمد شرکت ملی پست و هم تعداد مرسولهای که جابهجا میکند، افزایش پیدا کرده است.
در همین رابطه به تازگی، عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- با انشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی اظهار کرد: یکی دیگر از خدمات وزارت ارتباطات در ۲۰ ماه گذشته، جابجایی بیش از ۳۵۰ میلیون بسته پستی به مقاصد دور و نزدیک در شهر و روستا است.
وی افزود: در شرایطی که اقبال به خرید اینترنتی بیش از گذشته شده است، پست نقش مهمی در توسعه کسب و کارهای اینترنتی دارد. به همه همکارانم در شرکت ملّی پست خداقوت عرض می کنم.
گفتنی است چندی پیش مدیرعامل شرکت ملی پست هم از افرایش ۱۱ درصدی ترافیک مرسولات پستی نسبت به سال گذشته خبر داده بود. لیائی معتقد است امسال با توجه به شرایط فراهم شده برای فروشگاههای اینترنتی که از پلتفرمهای داخلی استفاده کنند، حدود ۱۱ درصد نسبت به سال فروردین سال گذشته افزایش ترافیک داشته اند که این نشان دهنده این است مردم به شبکهها و سکوهای داخلی اطمینان کردهاند و درحال رونق آن هستند.
انتهای پیام
نظرات