فریبا ولیپورعالم در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مرکز کمپ ماده ۱۶ شهرستان خرمآباد یکی از مرکز خاصی است که توجه ویژهای را میطلبد.
وی با اشاره به اینکه ۵۳ خانم در آستانه اعتیاد از مناطق مختلف لرستان و چند مورد از استانهای همجوار در این مرکز نگهداری میشوند، بیان کرد: با توجه به اینکه این افراد بین شش ماه تا دو سال باید در این مرکز تحت مراقبت باشند تا مراحل بهبودی را به طور کامل طی کنند، طی بازدیدهایی که داشتیم احساس کردیم که نیاز است برنامه خاص و ویژهای برای این بانوان در نظر گرفته شود.
ولیپورعالم تصریح کرد: طی صحبتهایی که با دفتر معاونت ریاست جمهوری در امور بانوان داشتیم متوجه شدیم اعتباری را به این مرکز اختصاص دادند که با یک مرکز مردم نهاد قراردادی را بستیم که با کمک دستگاههایی مانند دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، فنی و حرفهای و بهزیستی لرستان بتوانیم زمینه توانمندسازی اقتصادی این بانوان را فراهم کنیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان با اشاره به اینکه برای این خانمها دو نگرانی وجود داشت، ادامه داد: یکی طول مدت زیادی که بدون هیچ سرگرمی در این مرکز هستند و دچار روزمرگی خسته کننده شدند.
وی افزود: مشکل دوم و نگرانی اصلی ما دوران خروج از این مرکز بود که بعد از طی کردن مراحل درمان هیچ نوع مهارتی برای ادامه زندگی نداشتند.
ولیپورعالم اضافه کرد: در این راستا با فنی و حرفهای سه هنر خاصی را که نیاز به تلاش و زحمت خیلی زیادی نداشتند ازجمله خیاطی در حوزه سرویسهای آشپزخانه، قلاب بافی و چرم دوزی را هماهنگ و مرکز را به دستگاههای مورد نیاز مجهز کردیم که بعد از یک دوره دو ماهه گواهی فنی و حرفهای را داشته باشند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان تأکید کرد: علاوهبر آموزش رایگان بناست مجموعهای که به عنوان طرف قرارداد ما در این طرح خانمها را حمایت کند، به مدت سه سال ملزم شده که زمینه اشتغال را برای این بانوان فراهم کند.
وی بیان کرد: همچنین در بحث فروش محصولات نیز با قرارگاه سازندگی صحبت کردیم که بتوانیم توانمندی اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار را برای این ۵۳ نفر که متأسفانه روزانه آمار آنها رو به افزایش است داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات