• پنجشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1402022817869
  • منبع : بازار

در روز ملی ارتباطات انجام گرفت؛

افتتاح پروژه اینترنت فیبرنوری آسیاتک در چالوس

افتتاح پروژه اینترنت فیبرنوری آسیاتک در چالوس

پروژه فیبر نوری (FTTX) آسیاتک در شهر چالوس، همزمان با روز ملی ارتباطات، با حضور رئیس‌جمهوری و وزیر ارتباطات به صورت مجازی افتتاح شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی آسیاتک، آیین افتتاح پروژه فیبر نوری (FTTX) آسیاتک در استان مازندران چهارشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، همزمان با روز ملی ارتباطات، با حضور رئیس‌جمهوری و وزیر ارتباطات به صورت مجازی برگزار شد. فاز نخست این طرح در چالوس اجرایی شده و به مرحله بهره‌برداری رسیده است؛ به این ترتیب، مردم این شهر از می‌توانند با بهره‌گیری از اینترنت پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری با سرعت ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه به اینترنت متصل شوند.

افتتاح پروژه اینترنت فیبرنوری آسیاتک در چالوس

در بخشی از این مراسم به دستور عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات تست سرعت انجام گرفت؛ زارع‌پور با اعلام اینکه سرعت دانلود ۹۳۹ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود اینترنت فیبر نوری ۴۹۲ است، تاکید کرد: این در حالی است که سرعت آپلود ما در کشور سه مگابیت بر ثانیه است. یعنی سرعت اینترنت تقریبا ۱۳۰ برابر شده است.

 وزیر ارتباطات دولت سیزدهم، در حاشیه جلسه هیات دولت اعلام‌کرد: در مرحله نخست این طرح سه میلیون خانوار در ۱۰۰ شهر تحت پوشش قرار می‌گیرند. در این فاز، در ۱۰ شهر شاهد پوشش بالای ۷۰ درصد فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها هستیم. با توسعه فیبر نوری، ظرفیت ارتباطات ثابت کشور به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌یابد و کیفیت و ارتباطات سرعت همراه نیز بیشتر خواهد شد؛ چرا که هم بار ارتباطات از روی شبکه همراه برداشته می‌شود و هم با اتصال BTSها به فیبر نوری، اپراتورها می‌توانند سرعت حداکثری را به مردم ارائه کنند.

افتتاح پروژه اینترنت فیبرنوری آسیاتک در چالوس

هفته گذشته نیز، در مراسمی با حضور امیر محمدزاده لاجوردی، قائم مقام وزیر ارتباطات از سرعت ۹۳۰ مگابیتی  اینترنت فیبر آسیاتک در هنرستان زنده‌یاد «قربانی» شهر چالوس به صورت آزمایشی رونمایی شد.

سال گذشته، محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک در جریان مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری در مازندران تأکید کرده بود: طی تفاهم‌نامه‌ای که با وزارت ارتباطات منعقد شده است، یک میلیون خانوار توسط این شرکت از پروژه اینترنت سرعت برخوردار می‌شوند و استان مازندران مشمول این طرح می‌شود. هوشمندسازی این استان و شهرهای آن، نیاز اساسی استان است. طی ۶ ماه سرویس کامل و پایدار فیبر نوری در چالوس، به دسترسی ۳۵ هزار خانوار به اینترنت پر سرعت کمک می‌کند. با اجرای این طرح، سرعت اینترنت تا ۱۰۰ برابر وضعیت کنونی ارتقاء می‌یابد و حداقل سرعت آن ۱۰۰ مگ برثانیه است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha